DZIS WYGENEROWAL SIE SYGNAL KUPNA NA STX DLA TERMINU KROTKIEGO. POJAWIL SIE TEZ SYKNAL K NA DMI SPODNZIEWAM SIE ODWINIECIA ADX DO GORY W CIAGU NAJBLIZSZYCH 3 DNI - DODATKOWO ADX JEST NA TAK NISKIM POZIOMIE CO DAJE MOZLIWOSC NA AGRESYWNE WYBICIE DO GORY. JUTRO NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZOSTANIE WYGENEROWANY SYGNAL K NA CCI. MOJ ULUBIONY OSCYLATOR %R WLASNIE ODWIJA SIE DO GORY DAJAC MOCNY OJ MOCNY SYGNAL KUPNA
dopiero sie uczę więc nie jedżcie po mnie mam pytanie do ani czy na wykresie dziennym mimo tych optymistycznych oscylatorów nie powstała formacja krzyża śmierci i czy to nie będzie miało to wpływu na kurs spółki
jesli krzyzem smierci nazywasz sygnal S na srednich ( 15 dniowa prebija od gory 45 dniowa) to rzeczywiscie dzis taki sygnal sie pojawil. o ile mi wiadomo to krzyzem smierci nazywa sie przebicie 200 sesyjnej przez 100 sesyjna od gory, a ta ostatnia cyly czas znajduje sie pod 200.
gdzie te sygnały kupna jakos nikt ich nie dostrzega bo kurs spada te sygnały które wy dostrzegacie to sa dobre moze w czasie hossy i trzeba wiedziec które wskazniki daja lepsze sygnały k/s i powino taki sygnał dac na kilku wskaznikach wtedy jest pewne ze sie nie straci a teraz tak czy inaczej bedziemy mieli korekte na rynku wszystkie WIG sa na sygnałach sprzedazy razem z wszystkimi giełdami świata a do STX to sa pozytwne sygnały ale zdecydowanego sygnału kupna to nie ma i tu bym był ostrożny choc wszystko sie moze zdarzyc