• Infection Free Zone. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    55 dzień w top 300 global bestseller. Bez przerwy od premiery. Przypomnę, że to jeszcze EA, dla tych którzy mówili że nieudana premiera. Wiemy kto zrobi konsole.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Strzalka [89.25.157.*]
    Na konsolach ta gra się kompletnie nie przyjmie, to nie ten typ rozgrywki. Moim zdaniem ulg już na starcie wtopiło miliony na tym dilu.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Miliony powiadasz. To może powiesz Sherlocku za ile kupili prawa do wszystkich, podkreślam wszystkich łacznie z NS 2 konsol.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Ronlado [89.66.223.*]
    wygląda to beznadziejnie, nie wiem czy kurs to długo wytrzyma
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Hellbuffet [79.163.230.*]
    Kiedy 40zł na 18 czerwca ???
    naganiacze już utopili na wiele lat drobnych akcjonariuszy na poziomie 30-35 zł
    teraz chcą podciągnąć kurs, by uciec przez kolejną falą spadków
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Szortojad_pospolity [83.24.52.*]
    Ta gra na konsole nie ma żadnego sensu. Period. To po prostu nie ten typ rozgrywki. Nie ma co dyskutować.

A teraz tylko czekać na ultraucieczkowy wyścig szczurów z okrętu po prezentacji Huntinga.
    Serio wierzycie, że to będzie wyglądać OK na obecne standardy?
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~PR [89.171.4.*]
    Będzie. Właśnie dlatego tyle to trwało bo zmieniali silnik i chcieli dopracować projekt i pokazać już konkretne materiały z gry a nie jakieś filmiki odklejone od tego co będzie w produkcie.. Poza tym to nie jest jeszcze gra. Natomiast Ty już oczywiście zdążyłeś postawić krzyżyk…
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Ogar [89.25.157.*]
    Właśnie dlatego że robią tą grę już tyle lat i z takimi ciągłymi problemami, będzie wyglądać beznadziejnie i będzie zabugowane bo proces produkcyjny odbywa się cały czas z wiecznymi problemami. Poza tym zdają sobie sprawę że gracze którzy byli tym tytułem zainteresowani lata temu, już dawno postawili na nim krzyżyk i zwyczajnie im się już pewnie nie chce do tego przykładać, bo sami stracili chęć, cierpliwość i wiarę do tego. Inwestorzy jak widać też już ten projekt olali i w niego nie wierzą.
    Więcej niż pewne, że będzie tak: lekka podbitka na prezentacji, ktoś naiwny się złapie, ktoś mądry ucieknie, kurs zjedzie potem na nowe minima a gra okaże się niewypałem z którego już dawno miał zostać zrobiony odpis aktualizacyjny. Wishlista będzie budoać się słabo, bo tytuł już jest o jakieś pięć lat przeterminowany, firma podejmie kolejny raz decyzję nad kompletną przebudową tytułu, plan wyjścia huntinga we wczesnym dostępnie zostanie przełożony o kolejne kilka lat i zamiast wyjść powiedzmy za trzy lata, będzie miał wyjść za sześć, aż w końcu podejmą decyzję o odpisie aktualizacyjnym i anulowaniu projektu.
    Wspomnicie moje słowa.
    A co do Infection na konsole, to ten port to jest jakaś pomyłka, to jest typowo pecetowa gra a nie tytuł konsolowy i te miliony na niego poszły raczej w błoto.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Szortojad_pospolity [83.24.52.*]
    Amen. Jestem graczem pecetowym i konsolowym i panowie, serio, ktoś w taki typ gry ma łupać na konsoli? Bóg was opętał?
    Abandonware zanim wyszło.
    Dnia 2024-06-06 o godz. 11:27 ~Szortojad_pospolity napisał(a):
    > Amen. Jestem graczem pecetowym i konsolowym i panowie, serio, ktoś w taki typ gry ma łupać na konsoli? Bóg was opętał?
    > Abandonware zanim wyszło.

Bóg ich opuścił i zdołował kurs
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Paw [83.6.184.*]
    Jasnowidz jakiś!!! Po co tu siedzisz i się produkujesz zatem?
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Ogar [89.25.157.*]
    Aby uświadomić co niektórych i uchronić przed utratą kapitału która to zawsze następuje po uwierzeniu w takie perfidne naganianie przez trolli spółkowych na zakup przewartościowanych akcji pod premiery które nie mają szans osiągnąć sukcesu.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    to dzieki za ochronę. dokupiłem dziś

Dobre te 5 akcji dokupiłeś dziś gratulacje!!!
    Kiedy 40zł chciałem zapytać,????
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~5ZikoToTuZaDrogo [88.156.213.*]
    Po ostatnim hicie na pc, lost in tropics (ocena 18%):
    https://store.steampowered.com/app/1082410/Lost_in_Tropics/

Spółdzielnia portująca Ultfabrik właśnie wypuściła kolejny konsolowy port hicior:
    https://store.playstation.com/pl-pl/concept/10009807
    Średnia ocena w skali pięciopunktowej: 1,85 :)

No to już wiecie na jakie porty możecie liczyć nie tylko w przypadku huntinga, jak i w przypadku portów infection czy thief :)

Może już pora opróżnić to szambo, bo ilość naprodukowanego gfna się już w nim nie mieści :)

Coś czuję że do 18tego będzie tu w okolicy 10 zł, a potem będzie nagłe przepołowienie kursu i totalna ewakuacja :)

Update i 50 global bestseller. Peak ponad 2000 k, oceny rosną. Dupcia boli ...
    A zapomniałem, że to gra nie na konsole. Buachachaa.....
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Kawa [46.112.110.*]
    A czemu ma boleć? Przecież to gra od gop a ty się nią nakręcasz jak kołowrotek na forum ulg. Jak wyjdzie na konsole i będą takie wyniki to wtedy się odezwij, bo teraz to produkujesz się tylko bez sensu i ekscytujesz jak dziecko na cukierki. Z portem może być i tak że nikt w niego na konsolach grać nie będzie chciał bo to nie jest tytuł konsolowy, sam port może być skopany (jak widać po ostatnich przypadkach ulg potrafi partolic nawet proste porty) a i sam termin wydania portu jest jeszcze bardzo odległy. Nie ma co się tym tematem jeszcze teraz zajmować, lepiej wrócić do niego za kilka lat jak będzie premiera.
    No tak zapomniałem, że akcje kupuje się dopiero wtedy jak jest premiera. A wcześniej ujada że spółka gniot nie warta 5 Ziko...
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~WsHs [88.156.213.*]
    Jak ktoś inwestuje to akcje kupuje jak jest w miarę pewnym inwestycji, podejmując decyzje na podstawie faktów.

Jak ktoś lubi hazard i loterię to akcje kupuje w ciemno dużo wcześniej, na podstawie marzeń i wyobrażeń i przez kolejne lata codziennie później produkuje się na forum bankiera tak jak właśnie ty, próbując nagonić jak najwięcej osób na kupno tych samych akcji, by podbić ich kurs, aby móc samemu zejść z haka.

Taka jest to różnica.

Zatem nie tyle zapomniałeś, co po prostu nie zrozumiałeś i nie ogarnąłeś całej tej idei i mechanizmu.

Musisz się jeszcze wiele nauczyć.

Choć biorąc pod uwagę fakt, że twoje równie naiwne wypowiedzi można znaleźć tutaj od kilku lat, to można przypuszczać że skoro przez te wszystkie lata nie nauczyłeś się niczego, to dalej niczego się nie nauczysz.

Pozostaje ci zatem tylko dalsze naganianie na forum w nadziei na znalezienie podobnych tobie naiwnych.
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Lol [5.173.233.*]
    Problem taki , że Ci co mają akcje od paru lat nie zamierzają ich sprzedawac, a dobierają na tych poziomach a ty warujesz i bredzisz o kilkudziesięciu tyiecach dywidendy która zgarniesz od ulg hahaha by za chwilę dalej pisać te bzdury jak jest tragicznie. Spójrz w lustro i odpowiedz dobie na bardzo ważne pytanie. Kim jesteś. Chyba pytanie retoryczne.
    W punkt !
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Snikers [88.156.213.*]
    Haha! Ale cię Rafaello WsHs zaorał :)

Ładnie cię wypunktował :)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~hehehe [88.156.213.*]
    Misiu, ja wiem że o takich poziomach dywidendy i ilościach akcji na koncie ci się nigdy nie śniło i sam pewnie posiadasz z pięć akcyjek tylko tego swojego ultimejt fejlur crap games, ale wyobraź sobie że są na świecie ludzie którzy mają znacznie więcej, a jednym z nich jest ten którego mądre słowa właśnie czytasz :)
    Jak to napisał lewin: 'czas oddzielić chłopców od mężczyzn', zatem dziecko, idź się pobawić dalej klockami albo co a biznes zostaw dorosłym :)

Ty masz gościu rozdwojenie jaźni. Myślisz że nikt nie widzi z jakiego IP piszesz ?
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Buahahaha [46.112.110.*]
    Dajcie już Rafaelitasowi spokój, stresuje się tylko chłopak
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Lol [5.173.233.*]
    Pewnie ze są osoby które mają więcej akcji ode mnie. Szczęśliwie ty do nich nie należysz i nie będziesz. Lol
    Kto obserwuje Infection już wie, że będzie bardzo dobrze. Udanego ...
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Horak [88.156.213.*]
    Kto obserwuje Infection ten wie że już jest bardzo dobrze na pc dla gop.
    A kto ma rozum w głowie i potrafi go obsługiwać, ten wie że może być bardzo różnie na konsolach dla ult.
    To nie jest gra konsolowa i nawet sam prezes to powtarzał że deal jest bardzo ryzykowny i trzeba do niego podchodzić wielce ostrożnie, bo ryzyko utraty kasy jest znaczne.
    Może się udać, ale równie dobrze można się mocno przejechać.
    Także nie wprowadzaj inwestorów w błąd.
    Wiem, że naganiasz tu od lat i chcesz zejść z haka ale w swoje problemy nie musisz pakować innych.
    Lepiej posłuchać i poczytać co miał na ten temat do powiedzenia prezes, niż jakiś naganiacz forumowy Rafalolitos.

• Re: Infection Free Zone. Autor: ~Lol [5.173.225.*]
    O tysiąc nickowiec co bierze niby kilkadziesiąt tysięcy dywidendy od ulg (szkoda, że tylko w swojej wybujalej wyobraźni )ciągle uświadamia jak jest źle i nawet jak urosnie cos pid Huntinga to trzeba uciekać hahaha. Szukaj dalej naiwnych może kogoś przestraszysz, ale musisz bardziej sie postarać lol
  • Re: Infection Free Zone. Autor: ~Rafaelitos [78.30.101.*]
    Z haka to kto inny nie umiał zejść jak cię robili ...
    Gra ciągle w top 300 global bestseller. Przychody gry wg. gamalitics ponad 6 milionów dolarów za ostatni miesiąc.
[x]
ULTGAMES -3,00% 14,55 2026-05-11 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.