• wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~pit [194.146.120.*]
    skonsolidowana strata za III kwartał 9mln to niestety bardzo dużo, osobiście w najczarniejszym scenariuszu spodziewałam się do 5mln straty.
    Nie ma co się oszukiwac nie jest dobrze w spółce, zbyt duże zadłużenie przede wszystkim!!! Nadal trzymam akcje ale z dużą obawą o przyszłość
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~lol? [83.5.123.*]
    bredziesz , skoncz brednie prezes Ambry byl w tvn cnbc , pochwalili go za dobre wyniki spolki on mowil o mozliwociach rozwoju i ze II kwartal przyniesie sporo zysku , teraz wiosna lato to popyt na produkty ambry bedzie wysoki. Przestan naganiac na spadki by dokupic oszolomie
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~pit [194.146.120.*]
    jakie naganianie na spadki, mam więcej akcji niż może ci się przyśnić,
    i piszę tutaj obiektywnie ale nikogo nie obrażam tak jak ty - ogarnij się trochę człowieku
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~dedek [94.231.51.*]
    A moim zdaniem calkiem niezle, w dodatku silna poprawa w kryzysie jest na plus dla prezesa. Przejrzyste informowanie, co do perspektyw mam mieszane uczucia.

Z jednej strony widze ogromna ekspansje tanich (i calkiem niezlych) win iberyjskich w sieciach typu Biedronka, z drugiej Ambra dobrze sie trzyma w malych miejscowosciach. Szczerze powiedziawszy win Ambry nie kupuje, bo dostepne w moim sklepie (Fresco) mi nie smakuja.

Biznes bardzo sezonowy, moga przez 3 kwartaly tracic a Sylwestrem nadrobia ze spora nawiazka.

Dzis niestety wysypalem wiekszosc akcji pod wplywem impulsu, ale mam nadzieje, ze pobedziemy dluzej w konsolidacji i odbiore pakiet. Wysyp Trigona mocno zanizyl kurs spolki i kto wie, czy nie stalaby dzis po 6zl, ale mozna tylko spekulowac..
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~lovel [87.207.93.*]
    hey PIT , po co Ci akcje spółki z tak marnymi wynikami?
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~pit [94.251.129.*]
    trzymam, bo wierzę albo chcę wierzyć że akcje Ambry to dobra inwestycja długoterminowa!
  • Re: wyniki niestety bardzo słabe!!!! Autor: ~inwest [83.4.65.*]
    A ja jeszcze dzisiaj doinwestowałem i mam razem 18kilo akcji.no coz....ogolnie spolka ma w miarę dobre fundamenty....popyt jest...dlatego myślę ze 4zł jest w niedalekiej przyszłości do zdobycia......wykres tez technicznie dobrze wygląda...myślę ze damy rade
[x]
AMBRA -0,89% 17,84 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.