Wskoczylem natychmiast po wynikach. Polecam zoajrzec jakie wypracowua marze, jaki byl C/Z za 1Q. I to wszystko bez zadnej kreatywnej ksiegowosci. Na obecnych wynikach jest szansa (podkreslam szansa) dociagnac do 30.
Obserwowałem ten wzrost. Wyglada na to, że duży spekulant dał swojemu uczniowi kasę i powiedział : pokaż co potrafisz. Tak to trochę śmiesznie wyglądało. Gdy nic sie nie działo wystawiał 30 akcji bez limitu i poszło o 2% do góry. Przez dłuższy czas wyglądało jakby sam kupował i sprzedawał. Spółka jest mało płynna to może i zrobią wzrost jak na drągowskim.
nie wiem nie znam sie na wykresach, nie mam akcji spolki, dopiero dzisiaj znalazlem tamto forum i sie wlasnie zastanawialem czy brac po wzrostach czy aby za duzo nie uroslo. No i za dlugo sie zastanwialem.
No ale jak widac dopiero teraz jest wycena ksiegowa, moze jak sie skorekci to uda sie wskoczyc.
A co ty widzisz na wykresie, gdzie korekta? mnie to pko tfi korci, jak oni przejda 10% to i ja sprobuje
Wykres pokazuje flage,tto dobry znak bo idzie na wzrosty.
Wyniki maja super ,zastanawiam sie czy kupic,jest to spolka niedowartosciowania 50%.
Ajak dlugo jestes na gieldzie?
Nie przesadzilam zobacz sam http://www.stockwatch.pl/
Ale cukierkiem w akcjonariacie jest ta pierwsza pozycja.
Tam gdzie oni sa to spolka jest wypasiona.
Mozemy pogadac w niedziele albo w poniedzialek ,ja kupuje na probe ,obserwuje te spolke
i sadze ze warto.
dobrej nocy