• Trole czemu nie kupicie CD Projekt? Autor: ~As [89.151.21.*]
    Przecież Redsi pokazali świetne zyski i po wynikach kurs spadł o 6%. Czemu nie kupicie CDP i tam nie siedzicie na forum???
    No przecież CIG pokazał zysk ja w 'warzwniaku', kolejne kwartały tylko straty będą no i premiery nie będzie w 2025 roku, to ja się pytam: PO CO WY TU SIEDZICIE skoro możecie kupić wspaniały CDP ???
  • Re: Trole czemu nie kupicie CD Projekt? Autor: ~Kosiarz [37.19.221.*]
    Dnia 2024-05-30 o godz. 10:16 ~As napisał(a):
    > Przecież Redsi pokazali świetne zyski i po wynikach kurs spadł o 6%. Czemu nie kupicie CDP i tam nie siedzicie na forum???
    > > No przecież CIG pokazał zysk ja w 'warzwniaku', kolejne kwartały tylko straty będą no i premiery nie będzie w 2025 roku, to ja się pytam: PO CO WY TU SIEDZICIE skoro możecie kupić wspaniały CDP ???

Wyjaśniłbym ci to, ale dzisiaj jest wolne ponoć.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [156.146.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Trole czemu nie kupicie CD Projekt? Autor: ~As [89.151.21.*]
    LoL Januszu giełdowy to pytanie retoryczne :-) wiesz co to znaczy? Wątpię:-)))
    Ja wiem po co tu siedzicie bo jesteście bez akcji CIG i chcecie go kupić ale na niższych poziomach:-)) no niestety cena jest już tak atrakcyjna że jest zbyt wielu chętnych na kupno i cena nieznacznie będzie się wahać.

A ty największy Januszu giełdowy wróć tu za rok gdy akcje CIGu będą znacznie droższe :-)))
[x]
CIGAMES -0,33% 2,98 2025-10-17 17:03:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.