Miałem możliwość jakiś czas temu korzystania z BOS, ale nie dają AT online darmowo, zlecenia można składać w dwojaki sposób, przez strone internetową albo program, który jest w miare intuicyjny. Jeżeli kurs za szybko skacze, czasem można się nie załapać, albo mały wolumen przy jakiejś cenie.
A jak wyglądała ta zawiecha?Długo trwała?Mam rachunek w Bosiu i w mBanku i nie ma porównania.Z mBanku praktycznie nie korzystam.Za dużo zawracania głowy z tymi smsami,
żeby złożyć zlecenie lub je anulować.W Bosiu wszystko jest czytelne,widzisz po ile kupiłeś,
jaką masz stratę/zysk,znasz średnią cenę zakupu,bo system liczy Ci na bieżąco.Jeszcze mi się nie zdarzyło,żeby nie było dostępu do rachunku podczas sesji.Oczywiście czasami coś tam majstrują,ale to zazwyczaj w weekendy.Niestety wymagają minimalnej wpłaty 5K do
otwarcia rachunku.
zawiecha wygląda tak że nie jesteś online... składam zlecenie kupna, daję dalej i wyskakuje komunikat :"z przykrością informujemy........ dzwonię na mlinię (w tym czasie immo z 6,90 zrobiło się 7,20) i już mi ręce opadły. Kupilam i tak .. nie żałuję.... ale mogłoby być taniej, kasa uciekła.... zawiecha trwała jakieś 0,5 godz.
w mbanku to jest standard, nic nowego. Oni nie potrafią zrobić tam porządku a samo to ze rachunek wcale się nie rozwija świadczy ze bank nie przykłada się do tego.