No właśnie nie stoi. Osiem oczek in plus. Było 379 jest 371. O algorytmie była mowa od tygodnia.To pożądane działanie, że wydawca próbuje zainteresować grą potencjalnego odbiorcę. Kluczem jest widoczność produktu. O widoczności decydują parametry Steam. Spełnienie kryteriów ilościowych przekłada się na częstość wyświetleń Azteca na Steam. To generuje wzrost WL.
Do czasu aż im gry nie zdejmą za generowanie sztucznego ruchu. Zresztą taki sposób na "promocję" oznacza tylko tyle, że wydawca nie ma żadnego pomysłu co zrobić i nie wiedzą jak się za to zabrać. Równie dobrze mogliby chodzić po drzwiach jak Jehowi albo rozdawać ulotki
Widać chyba nowy jesteś na gamingu na nc. Dla gier indie nie ma lepszej reklamy niż zwiększenie widoczności na steam. A WL idzie przecież, codziennie nowe ATH na WL dla Aztecs, teraz jest 369
Czy wciąż jesteś zadania, że ten spam był dobrym marketingiem? Trwał aż do piątku, czyli pełny tydzień od Twojego komentarza z WL 369 - a tutaj spójrz, WL wciąż jest 369 :)
Myślenie życzeniowe niestety tutaj nie pomoże - wydawanie kasy na spam i udawane zainteresowanie jest marnowaniem środków, czego potwierdzenie masz w samej WL.
I nie, nie chcę dokupić taniej bo mam 7k akcji tego syfu i żałuję że nie wyszedłem po release demo - po prostu irytuje mnie działanie na ślepo zarządu i brak pomysłu na marketing wydawcy, pomimo tak świetnego produktu.
Gdy patrzysz tylko na miejsce na WL to może być tak jak mówisz, ale zapominasz, że to tylko miejsce, nie bierzesz pod uwagę nowych gier które dodały swoją kartę na steam wyprzedzając Aztecs. Popatrz na przyrost followers I steam likes, tu masz już czyste liczby, gwarantuje ci ze skoro był taki przyrost followers to na pewno ilość zapisów do WL nie stała w miejscu