• zbieranko zagrywki Autor: ~Jorg [31.6.147.*]
    Socjotechniczne zbieranie ipopemy - zebrali workiem wszystkie akcje (nawet te swoje na podpuchę) do 50 zł teraz pomalu opuszczają kurs. Potem zaproszenie Cedrobu w okolicach 70 zł i oddadzą tylko oni. Na nikogo ta zagrywka już nie dzaiała. Pozdrawiam cierpliwych i wytrwałych. Przed nami duże wzrosty.
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~znawca [5.172.255.*]
    Trafna narracja kolego...
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~marek [31.130.104.*]
    ale analiza - geniusze - pieniądze leżą na drodze tylko się schylić i będziemy bogaci , nic tylko kupować !
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Mars [178.37.140.*]
    Ale długo myślałeś nad podsumowaniem tej analizy. Taki etatowy krytykant. Sprawia Ci to przyjemność, czy ktoś za to płaci? Raczej za takie bzdety nikt grosza by nie dał. Osobiście obstawiam że masz problemy rodzinne ,albo psychiczne. Pewnie dowartościowujesz się w ten sposób. Może żona Cię bije? W domu słowa powiedzieć nie możesz i tutaj dajesz popis swojej mądrości...
    O psychoanalityk, ja mam fajną żonę a ciebie twoja bije? Może przeanalizujesz te bztety poprzednie skoro tak ci się podobają
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~X5 [46.134.159.*]
    Pamiętajmy że tu nie jest ważne jak rynek wycenie wartość Gobarto, nie chodzi nawet o wartość fundamentalną. Chodzi o to ile Cedrob jest gotów zapłacić za wycofanie spółki z gpw. Notowania nie mają znaczenia!
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Jaro [89.76.56.*]
    A nawet zakladajac uczciwa wycene spolki po 15 latach jej kiszenia ,to akcja nie powinna byc tansza niz 200 zl ,Przyjmij do woadomosci Marku raz na zawsze ze tu tacy ludzie siedza a nie ,,zoltodzoby ,,siedzace od 2 lat na spolce
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Mars [91.94.102.*]
    I tak i nie... To jest giełda - nikt tu nie zagwarantuje satysfakcjonującej stopy zwrotu więc, samo to że siedzi się na akcjach 15, czy 20 lat nie jest argumentem, że powinno się dostać zawrotną sumę. A tak-dlatego że przez te 15 lat nasza spółka rozwija się bardzo dobrze. Wszystkie zyski inwestowane (cześć pewnie transferowane poza naszą wiedzą) ale generalnie rozwija się bardzo dobrze i to jest argument by oczekiwać ceny adekwatnej do potencjału firmy...
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Loczo [193.109.225.*]
    Pisałem wielokrotnie o tym, że Zarząd Gobarto dał/daje wiele wysiłku do rozwoju firmy co chwała za to, ale jest też ALE. Szacunkowo dali za spółkę do tej pory z "własnej kieszeni" jakieś 200-220mln PLN. Brakuje im jakieś 8,5% do 100%. Spółka generuje przychody na poziomie 4mld zł przy około 3-3,5% zysku netto. To oznacza, że chcąc ją zdjąć z GPW powinni wyłożyć jakie 300-350mln PLN za pozostałą cześć. Kiedyś kiedy rozwialiśmy z P.Goździkowskim, że interesowało nas 15 zł za akcję i wszyscy chcieli oddać to teraz po wielu latach nie wiem, czy byłaby jedność w oddaniu ich za 100zł/szt. Mnie nie interesuje szybkie oddanie po obecnej cenie. Mogę czekać, bo te zainwestowane pieniądze (również w emisję ratunkową) już mnie nie niepokoją jak kiedyś :-). A czas dalej płynie i oczekiwania są nie zmienne.
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~iii [89.77.105.*]
    Myślę, że nie będzie jedności w oddaniu za 100 złotych :)))
    Im więcej czasu upływa na ich zabawach kursem, tym mniej chętnych do oddawania.
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Ładnie ktoś od 3 dni pozbierał podaż na poziomie 42,5-45
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Półtusk [5.173.80.*]
    Kogo obstawiacie?
    Mi przyszła do głowy myśl, że to wcale nie Cedrob i ipopema, tylko fundusz państwa Duda, skupuje żeby podnieść sobie cenę do ewentualnego przymusowego wykupu?
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Jaro [89.76.56.*]
    Cos czujecze Pan Mareczek kupuje
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~Max [188.146.134.*]
    Mareczek to już dawno sprzedał , pewnie przy 25 zł
    Oszołomki Jaro i max czy ja was zaczepiam ? proszę się nie martwić o moje akcje ja chętnie sprzedam po 55 po przy takim popycie to trochę poczekam , a wy podniecajcie się tą hossa i czekajcie 300 już niedaleko.
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~sdf [212.87.242.*]
    Marku zaczynam martwić się o twoje zdrowie psychiczne. Podobno brałeś udział w IPO Banku Sląskiego więc nie jesteś już młody.
    Myślę że ok. sześćdziesiątki. Mniej nerwów w dyskusji z młodszymi bo może Ci pęknąć żyłka. Pozdrawiam
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~jaro [46.112.96.*]
    BS to byl przekret , a tu sa realia i cena 200 zl jest wartoscia dla mnie spolki po 15 latach kiszenia , Wszystko ponad ta cene to efekt ze takich j decydujacych w duzej mierze o dzisiejszej cenie jest niewielu . Ja oczekuje ceny odrealnionej bo i sytuacja jest inna niz BS a przede wszystkim czasy .
  • Re: zbieranko zagrywki Autor: ~iii [89.77.105.*]
    Pora rozpocząć wakacje. Kursem niech się bawi animator dalej, jak widać nikogo to już nie rusza.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GOBARTO 1,73% 23,50 2025-09-19 10:54:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.