• Ale to jest szajs Autor: ~Jam [46.151.18.*]
    Do końca kwietnia miało być info. I gdzie ono jest? Cały czas patologiczne kłamstwa. Mamy prawie czerwiec a wycena 22zl. To są te skokowe wzrosty? Mpc 10% więcej to jets skandal a nie skokowy wzrost. 8% to na lokacjie zarobisz. Komu taka spółka jest potr,ebna?
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Reno [178.216.137.*]
    Hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.151.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Jam [46.151.18.*]
    To całe Vee i ej aj z tym związane to jest bujda na resorach a Prezes pięknie gada ale nigdy się to nie spełnia. Mi to przypomina krezusa sprzed lat. Tam też się inni nie spodziewali ze zawisną na lata
    I okey branża IA to przyszłość i tam będą pieniądze. Szkoda ze vee nie będzie miało w tym żadnego udziału. I nie naganiam. Sam mam trochę akcji bo wywaliłem pod 30zl i słusznie. Jestem pewien że to będzie totalna klapa. Może dojedziemy znów do 30zl może...
  • Re: Ale to jest szajs Autor: zenekzakcentu [62.122.118.*]
    To ile tam widzisz na minusie że tak nerwowo podskakujesz na taboreciku ??? Dywersyfikacja portfela w horyzoncie 2-3letnim zawsze pozwala zamieszać w portfelu na lekkim plusie i przesiąść się na korzystniejszy walor nawet w najgorszej sytuacji a tutaj jęki jakby cały świat się co niektórym zawalił....Czyżby inwestycja all in na "szczał życia" w jedno aktywo ????

Próbuję doszukać się logiki i waszego schematu inwestycyjnego
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Zdzichu [188.146.235.*]
    A coś ty taki mądry? Wyjeżdżasz tu z dywersyfikacją. Co to ma do rzeczy? Człowiek pisze konkretnie o tej spółce, że to szajs i ma racje. Pisze także, o wielkich planach które nie są realizowane. To też prawda. Przyrównuje ją do Krezusa i mnie też się z tym kojarzy. Co ma do tego dywersyfikacja? To jest od samego początku wielka ściema. I jeszcze prezesik zapowiedział że wydrukuje sobie akcje motywacyjne. Śmiech na sali. Mógłbym zrozumieć gdyby zarząd był kontraktowy, dokonał ponadprzeciętnych osiągnięć i wniósł wartość dodaną dla akcjonariuszy. Sprawa jak najbardziej naturalna. Ale tu główny udziałowiec sam siebie będzie motywował? To jakaś kpina. Sprzedał akcje, a teraz sobie wydrukuje nowe. Tak to niestety czasami wygląda na NC.
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Ola [188.146.122.*]
    Też wisze a powiem szczerze naprawdę uwierzyłam
    Zenek najtrudniej jest uwierzyć w prawde i łatwiej jest kogoś oszukać niż wytłumaczyć że został oszukany.
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Mistrz [31.0.53.*]
    Zenek toż oni chcą kupić jak najtaniej i tyle jak rośnie nigdy nie piszą tylko jak chcą odkupić tutaj siedzi taka ekipa i tyle taki mamy klimat ..
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~jam [46.151.21.*]
    Jutro\pojutrze nam poprawia na bisnesradasze dane. Znów minusy w stosunku do ubiegłego roku. Z duzego minusa na wielki minus. 20 sie zbliza. Dokupicie :)))?
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~jam [46.151.21.*]
    Skokowy wzrost według prezesa to wiecej niz mniej niz obecna inflacja? Do kiedy spólka zamierza jeszcze tracic pieniądze? Ta spółka to żart. Ludzie obudźcie się.
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~Zrozum [46.112.72.*]
    Hahaha dobre. Ale trochę racji masz
    Hahahaha
    Lubisz vee?
  • Re: Ale to jest szajs Autor: ~jam [46.151.18.*]
    A nie mówilem? czytaliście ten raport? To dno totalne
    To nie ej aj. Tylko samo jaaaa jajj jaj. Tak pięknie prezes mówił:] ktoś mu uwiezyl oprócz Mistrza?
[x]
VEE -0,79% 12,60 2025-09-24 16:28:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.