• Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~gigipl [213.158.196.*]
    I co na siłe wpychacie syfa po 8 gr, robicie zabiegi typu ściąganie zleceń, aby było jak najmiej i jakoś syfa nikt nie tyka. Ja już sie z badziewia wyleczyłem, dziękuje za strate, koniec. Wszystkim, którzy siedzą z akcjami zycze zarobku, a wy tam z zarządu kłćcie sie dalej, to napewno ''zarobicie'', ale chyba w pysk od akcjonariatu.
  • Re: Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~drzemich1 [83.27.17.*]
    Skoro pojawiają się takie posty na forum, to chyba przełom jest już blisko ?
    :))
  • Re: Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Przełom na pewno, tylko w którą stronę ?
    Oczywiście w górę.
    Teraz zakładu o 20 groszy chyba bym nie przyjął :))
  • Re: Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~gigipl [213.158.196.*]
    nie przyjąłbyś dlaczego? bo co nigdy bynajmiej w tym roku tej ceny nie osiągnie? Chyba o ile sobie dobrze przypominam obstawiałeś na ten rok max 19 gr, ale sam w to chyba nie wierzysz.
    W tym momencie wydaje mi się, że 20 groszy możemy spokojnie przekroczyć w tym roku.
  • Re: Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Jak w tym roku rozstrzygnie się sprwa z panem W. ( sprzeda w końcu wszystkie swoje akcje i nie będzie tych batonów na sprzedaży ), to szlaban pójdzie w górę i droga do wzrostów będzie otwarta. Oczywiście przyzwoite wyniki za I kw. 2009 też by sie przydały.
  • Re: Bluetax SYFFFFFFFFFFFFFF Autor: ~gigipl [213.158.196.*]
    A cóż takiego sie zmieniło, że jeszcze nie tak dawno wręcz dawałeś gwarancje na niepokonanie 20 gr, czyżby się na górze opanowali i zauważyli, że niszczą spółeczke. Póki co bede sie przyglądał, może wskocze jak bede widział, że coć drgnęło, ale nie wirze w to
    Coś tam drga :))
    Rok składa się z dwóch połówek.
    Ta pierwsza jest juz definitywnie przegrana.
    Ale w drugiej być może uda się doprowadzić do remisu i strzelić zwycięskiego gola.
  • Do twórcy postu Autor: kirk82 [62.29.161.*]
    jak widac 6 gr niema mimo ze tak straszysz ;] bedzie UPUPUP już niedługo cho może naganiasz leszczy na sprzedaż to też jest dobry pomysł ;D tanio kupic a drożej sprzedac ;] ja jak i wielu siedzi na BT grubo powyżej 20 gr wiec nie wysiadam a wręcz przeciwnie uśredniam
[x]
BELEAF -1,52% 3,90 2025-08-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.