najgorsze to ponoć zgodne z prawem ? Więc leszcze nie mają czego tu szukać , bo Panowie szlachta ma już zagwarantowane duże zyski, więc cena akcji będzie szła w dół !
Dnia 2024-05-26 o godz. 11:37 ~Kolejarz napisał(a): > Panowie zamiast marudzić proponuje kupić troszkę akcji i będziecie wtedy też zarabiać,Dobrej Niedzieli
Dnia 2024-05-26 o godz. 11:49 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2024-05-26 o godz. 11:37 ~Kolejarz napisał(a): > > Panowie zamiast marudzić proponuje kupić troszkę akcji i będziecie wtedy też zarabiać,Dobrej Niedzieli > > Frajerów to szukaj w swojej rodzinie !!!
P.S. właśnie ci co dali się wciągnąć do kupowania po 4,75 dziś pewnie są szczęśliwi dzięki takim kretynom jak ty cwaniaku !
szlachta w spółce już zaciera ręce na skup ! a leszcz się trzepie ze stratami , oczywiście mowa o tych co kupowali , z nadzieją że wzrośnie do 5 zł za akcję, bo dali się ogłupić naganiaczom !!!
Kupowałem po 1.3zł i przez cały okres mojej inwestycji takich przegrywów jak ty widziałem tu sporo, nigdy takich nie słucham, bo wiedza żadna, poziom trolla. Póki co dobrze na tym wychodzę więc strategii nie zmieniam tylko trzymam bo to dobry papier z ogarniętym zarządem. Ty kwicz, tyle ci zostało.
Rzuca się w oczy, że nie podajesz żadnych argumentów. Krzyczysz i obrażasz zamiast podawać racjonalne argumenty. Do piaskownicy, chłopaku. Albo do toalety na Dworzec, mazać te swoje mądrości po ścianach.
Dnia 2024-05-28 o godz. 13:58 ~PatrzęSobie napisał(a): > Rzuca się w oczy, że nie podajesz żadnych argumentów. Krzyczysz i obrażasz zamiast podawać racjonalne argumenty. Do piaskownicy, chłopaku. Albo do toalety na Dworzec, mazać te swoje mądrości po ścianach.
Moje kapcie są mądrzejsze od ciebie, bo same się noszą :)