• Mówiłem Autor: ~Lukas [31.61.165.*]
    Ten syf juz nie odbije. Leśne dziadki z zarządu produkują listy intencyjne i inne pierdy od lat. Czego oni nie mieli robić I nic nie zrobili. Tu siedzą ludzie za czasów pompki niby kowidowej. Współczuję. Ja wyskoczyłem po roku kiszonki i nawet zarobiłem. Od tamtej pory smród i gnój wieje z tej para spółki.
  • Re: Mówiłem Autor: ~Ojciec_dyrektor [87.206.29.*]
    Otwiera sie wielga szpara, ktura pochłonie szystko, zeżre i zdefekuje w toważystwie rużowego dymu.
  • Re: Mówiłem Autor: ~InoPanocku [89.64.14.*]
    Idom czasy wielgiej rospusty
  • Re: Mówiłem Autor: ~kondon [5.173.73.*]
    Wielga wilgotna rozpusta czaji sie za sosnom jak nadendzie na niom czas to wyskoczy i mlasknie warami i siorbnie jeszcze kogo, zdefekuje zaś po czech dniach pianom z fragmentami tuszczu.
  • Re: Mówiłem Autor: ~ron [190.2.147.*]
    stare śmierdziele myślą że se drukną po 10 groszy, obdarują calą rodzinke akcyjkami a potem wywindują na 2 złote i ubiorą polskich inwestorów :)

Banda starych cepów ktora nie umie rozwinąć żadnego biznesu.

Moje skojarzenia z biomas: Amway, kaszpirowski, jerzy zięba, tandeta, chińszczyzna, prowizorka, ściema, handel powietrzem
    Nie drukujom bonnie majom tonera i prond majom wyłonczony. Jak kupiom toner i troche prondu to ich zeżre wilgotna szpara i zdefekuje. Nie ma letko,nie ma totamto. Jak nie szpara to ich porwie tornato albo sunami. I bedzie jak być miało być bendzie.
  • Re: Mówiłem Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.233.*]
    Ron to właściwie to skąd maja tyle kasy?
    Mogom drukować jak majom toner i prond.
  • Re: Mówiłem Autor: ~InoPanocku [89.64.14.*]
    Z wielgiego uścisku akcyonaryjuszy.
[x]
BIOMASS -0,58% 0,17 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.