• Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Ujll [188.146.124.*]
    Nie spodziewałbym się tego. Chyba nie tego się oczekuję od tej spółki. W poniedziałek wodospad :(
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Leon [5.173.218.*]
    Przeczytaj czym zajmuje się miedzy innymi Polwax -  produkcja materiałów wybuchowych !!!
    Na moje oko to w poniedzialek lub wtorek rakieta startuje.
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Hfh [178.42.165.*]
    Tak sobie próbuj tlumaczyc:)
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~PiotR [31.0.26.*]
    No czytałem i jakoś nie doczytałem że Polwax Jasło produkuje wyroby materiałów wybuchowych.. tylko świece, parafinę itp
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Leon [5.173.218.*]
    A ja czytałem i wiem.
    Polwax należy do ścisłej czołówki największych europejskich producentów i dystrybutorów rafinowanych i odwanianych parafin oraz szerokiego asortymentu wosków parafinowych i produktów komponowanych na bazie parafin. Jednocześnie Spółka jest największym polskim producentem parafin rafinowanych oraz szerokiego asortymentu wosków naftowych (mineralnych). Dzięki zastosowaniu nowoczesnych procesów technologicznych, wysokiej i stabilnej jakości wyrobów oraz współpracy z wieloma jednostkami badawczymi, jak również dopasowaniu oferty do indywidualnych potrzeb klienta, produkty Spółki mają ugruntowaną pozycję na rynkach, na których są obecne. Produkty Spółki znajdują szerokie zastosowanie w różnych gałęziach przemysłu, takich jak: przemysł nawozowy, odlewnictwo precyzyjne, przetwórstwo drzewne, produkcja lakierów i farb, przemysł gumowy, przemysł papierniczy i opakowaniowy, produkcja materiałów budowlanych,
    , produkcja świec i zniczy oraz przemysł spożywczy i kosmetyczny. Ponadto Polwax posiada w ofercie szeroki asortyment świec i zniczy produkowanych w oparciu o nowoczesną technologię maszynową. W tym zakresie Spółka realizuje znaczące wolumenowo kontrakty, w szczególności dostarczając wyroby pod marką własną (private label). Nadrzędnym strategicznym celem działalności Spółki jest systematyczny rozwój portfolia w zakresie wyrobów o wysokiej wartości dodanej, w szczególności produktów do specjalistycznych zastosowań przemysłowych. W średnim i długim horyzoncie czasu zmiana struktury oferowanych produktów powinna się przełożyć na dywersyfikację grona odbiorców oraz wzrost rentowności.
    Sory chciałem podkreślić i usunąlem
    Polwax należy do ścisłej czołówki największych europejskich producentów i dystrybutorów rafinowanych i odwanianych parafin oraz szerokiego asortymentu wosków parafinowych i produktów komponowanych na bazie parafin. Jednocześnie Spółka jest największym polskim producentem parafin rafinowanych oraz szerokiego asortymentu wosków naftowych (mineralnych). Dzięki zastosowaniu nowoczesnych procesów technologicznych, wysokiej i stabilnej jakości wyrobów oraz współpracy z wieloma jednostkami badawczymi, jak również dopasowaniu oferty do indywidualnych potrzeb klienta, produkty Spółki mają ugruntowaną pozycję na rynkach, na których są obecne. Produkty Spółki znajdują szerokie zastosowanie w różnych gałęziach przemysłu, takich jak: przemysł nawozowy, odlewnictwo precyzyjne, przetwórstwo drzewne, produkcja lakierów i farb, przemysł gumowy, przemysł papierniczy i opakowaniowy, produkcja materiałów budowlanych, produkcja materiałów wybuchowych, produkcja świec i zniczy oraz przemysł spożywczy i kosmetyczny. Ponadto Polwax posiada w ofercie szeroki asortyment świec i zniczy produkowanych w oparciu o nowoczesną technologię maszynową. W tym zakresie Spółka realizuje znaczące wolumenowo kontrakty, w szczególności dostarczając wyroby pod marką własną (private label). Nadrzędnym strategicznym celem działalności Spółki jest systematyczny rozwój portfolia w zakresie wyrobów o wysokiej wartości dodanej, w szczególności produktów do specjalistycznych zastosowań przemysłowych. W średnim i długim horyzoncie czasu zmiana struktury oferowanych produktów powinna się przełożyć na dywersyfikację grona odbiorców oraz wzrost rentowności.
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Rinno [83.10.187.*]
    Polwax to bankrut umiecie czytać raporty na Polwaxie....
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~miron [31.0.48.*]
    Jak chcą reanimować bankruta to niech z własnych kieszeni wykładają
    Żalujcie że nie macie akcji !
  • Re: Objęcie emisji Polwaxu - no to wodospad w poniedzialek Autor: ~Ygj [188.146.121.*]
    Wybuch to tutaj będzie ale w poniedziałek:) haha
[x]
MOSTALZAB 1,59% 6,40 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.