• 2q wpływ ok. 20mln pln Autor: ~Pozdro [87.206.219.*]
    Będzie się działo
  • Re: 2q wpływ ok. 20mln pln Autor: akcjoinm [37.109.162.*]
    czy to będzie w 2 kwartale bez znaczenia. każdy kto logicznie myśli wie, że to będzie.
    a tzw. ulica i trolle pokroju steve2 też o tym wiedzą dlaczego "bezinteresownie" pilnują forum spółki której przecież ABSOLUTNIE nie chcą kupić hahahahaha

skoro INM nie sprzedawał akcji SBE powyżej 40-50 groszy to znaczy, że wiedzą, że akcje będą dużo wyżej. A by cokolwiek sprzedać to muszą to podbić 200-300% na dużych obrotach by znaleźć kupców i poprzeć to komunikatami.

najfajniejsze jest też to, że tzw. ulica będzie w OWCZYM PĘDZIE zbierać te akcje na poziomach powyżej 1 zł tak jak i steve2 pisząc wtedy posty w stylu "JAZDA NA 10 zeta"

ulica nie kupowała jak ja 4Massa w maju/czerwcu 2020 po 0,2 zł a kupowała w lipcu po 4,2 zł, oni nie kupowali akcji INM wtedy po 0,9 czy SBE po 1,17 zł a kupowali odpowiednio po 1,8 zł i 2,8 zł i teraz będzie IDENTYCZNIE.

należy tylko się zastanowić która spółka pierwsza ruszy, mimo, że akcje mam obu to dużo więcej akcji mam INM i jako, że jest to w zasadzie w oczach "ulicy" startup to jak przestanie nim być i "ulica" zobaczy, że ta spółka też zarabia i po rozliczeniu projektów i 20 mln dotacji jest księgowo warta 2 x więcej, a nawet ponad 2 x więcej to będą kupować jej akcji ....4-5 x wyżej :)))

cóż taka jest to giełda, że jedni zarobią 200,300,400 % czy więcej a inni będą kółka kręcić i cieszyć się ugraniem 5-10% :)))
[x]
SOFTBLUE -2,76% 0,19 2025-12-05 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.