• Zbieranko Autor: ~Trarfiony [91.123.179.*]
    Według moich obliczeń zebrali troszkę papiera na Stooq jest 90.73% a w wykazie akcjonariuszy z 23.05.2024 91.062%
  • Re: Zbieranko Autor: ~Max [172.225.188.*]
    Stooq źle pokazuje , od dawno mają tyle ile wykazali na walnym .
  • Re: Zbieranko Autor: ~Trafiony [91.123.179.*]
    Ok dzięki
  • Re: Zbieranko Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Tak zbierają że aż się kurzy! po co pisać te bzdury!
  • Re: Zbieranko Autor: ~Max [109.231.63.*]
    Mareczku ktoś od 25 do 50 zebrał 60 tys akcji , wcześniej od 17 do 35 z 300 tys , oczywiście sam cedrob tego nie zbiera , więc nic nie musi informować.Jak ponownie uzbiera się w arkuszu wieksza ilość akcji to ipopema znowu to wyzbiera . Tak to działa . A na koniec główny to od nich odkupi .
  • Re: Zbieranko Autor: ~Max [109.231.63.*]
    A jak nie masz cierpliwości czekać , tylko ciągle marudzisz to sprzedaj i idź na inne spółki .
    O jakim Ty zbieranku piszesz , zobacz obroty z ostatniego tygodnia, po co pisać i podniecać się tym czego nie ma?
  • Re: Zbieranko Autor: ~Kudłaty [46.205.195.*]
    Marku, „czuje” w tobie Zorro, ale pomińmy to. Widać gołym okiem, że zbieranie jest realizowane i widać to po sposobie moderowania kursem. Podciąganie dużymi garściami i zwalane malutkimi paczuszkami (czasami na tyle małymi że żal patrzeć)
  • Re: Zbieranko Autor: ~Trafiony [91.123.179.*]
    Dokładnie tak jest kolego jak piszesz nic dodać nic .....
    no to teraz zorrro , wcześniej agent gobarto !
  • Re: Zbieranko Autor: ~Mars [178.37.140.*]
    Chodzi o to Marku czy jak Cię tam zwać, że cała Twoja energia i aktywność tutaj skierowana jest przeciwko nam "starym" posiadaczom akcji Gobarto. Niektórzy być może mają nieco wygórowane oczekiwania co nie znaczy że trzeba ich wyśmiewać i dyskredytować. Nie pamiętam żadnego Twojego wpisu, który podkreślał by wartość Gobarto czy w ogóle jego zalety-i nie chodzi tu o namawianie do zakupu-bo zaryzykuję stwierdzenie, że nikt nowy w to nie wchodzi... Jesteśmy my i Cedrob!!! Tak więc nie dziw się, że ktoś nazwie Cię agentem Cedrobu lub pożytecznym i.d.i.o.t.ą...
    Tak Marek to moje imię, a ty analityku marsjanku masz jakieś imię czy tylko zmieniasz nicki. Te wyceny tzw. waszej grupy pasują do twojej nazwy. Zobaczymy o ile dojdzie do przejęcia czy moja cena jest realna czy wasza - pożyteczny kosmonauto ! (nie używam obraźliwych słów w przeciwieństwie do ciebie)
  • Re: Zbieranko Autor: ~Mars [178.37.140.*]
    Nie ma wycen naszej grupy-każdy ma swoją. A nawet to bardziej są oczekiwania niż wyceny -tak naprawdę nie mamy twardych i rzetelnych danych by takiej wyceny dokonać... Uważam(i to moje zdanie) że od lat zyski są transferowane do Cedrobu poza oficjalnymi raportami. Również zarząd(mimo że do prowadzenia biznesu podchodzi profesjonalnie) to jednak działa wyłącznie w interesie większościowego udziałowca (godzenie się na te transfery, uznanie ceny 7 zł za wartość godziwą itp.) Skoro poczułeś się dotknięty obraźliwymi słowami to może jest coś na rzeczy. Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem dostrzegłbyś, że nie odnosiłem tych słów bezpośrednio do Ciebie a pisałem o zjawisku "pożytecznego i.d.i.o.t.y" a że swoim zachowanie prowokujesz przypisywanie Ci tego to już twoja sprawa...
    Powtarzam jeszcze raz wasze wyceny- starych posiadaczy akcji są jak z kosmosu - kompletnie brak popytu a cena akcji niestety w dól
  • Re: Zbieranko Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Od twojego marudzenia czyli 25 zł , jakoś nie widzę żeby kurs był niżej .Idz p….. gdzie indziej .
    A niby dlaczego, jestem akcjonariuszem Gobarto, to tylko twój bełkot i tobie podobnych jest jedynie słuszny? to jest forum gdzie i ja mogę swoją opinie wyrazić.
  • Re: Zbieranko Autor: ~Loczo [193.109.225.*]
    Popatrz w wykres i zobacz co się działo przy kursie w przedziale 4-7zł. Przypomnę: nikt nie kupował/nie sprzedawał i były wówczas dwa fixingi. FF jest bardzo niski i wiadomo, że Cedrob również czeka. Tu już zostali tylko tacy, co maja "wszystko" wkalkulowane w swe ryzyko. Czy 100 zł to są wygórowane oczekiwania? Nie sądzę ;-)
  • Re: Zbieranko Autor: ~Kudłaty [46.205.195.*]
    Dużo by z nim gadać. Widzi tylko swoje przekonanie opierając oceny na ostatnim czasie notowań. Te są zdecydowanie mylne.
  • Re: Zbieranko Autor: ~rex [91.221.215.*]
    każdy może mieć swoje przekonania … ale nie warto się emocjonować … czekajmy cierpliwie na ruch Cedrobu i Opoki
[x]
GOBARTO 0,00% 24,90 2025-09-11 10:36:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.