Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  42,90 zł , zmiana od tamtej pory: -46,39%

Re: Zbieranko

Nie ma wycen naszej grupy-każdy ma swoją. A nawet to bardziej są oczekiwania niż wyceny -tak naprawdę nie mamy twardych i rzetelnych danych by takiej wyceny dokonać... Uważam(i to moje zdanie) że od lat zyski są transferowane do Cedrobu poza oficjalnymi raportami. Również zarząd(mimo że do prowadzenia biznesu podchodzi profesjonalnie) to jednak działa wyłącznie w interesie większościowego udziałowca (godzenie się na te transfery, uznanie ceny 7 zł za wartość godziwą itp.) Skoro poczułeś się dotknięty obraźliwymi słowami to może jest coś na rzeczy. Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem dostrzegłbyś, że nie odnosiłem tych słów bezpośrednio do Ciebie a pisałem o zjawisku "pożytecznego i.d.i.o.t.y" a że swoim zachowanie prowokujesz przypisywanie Ci tego to już twoja sprawa...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.