steve2 czy ty naprawdę nie widzisz, że robisz z siebie pośmiewisko pisząc o 10 groszach? hahahahaha to nawet nie zbliżyło się do 20 groszy w czasu wybuchów wojny na ukrainie w lutym 2022 bo min to było ok 25 gr a ty bredzisz teraz gdy spółka od tego czasu urosła jeszcze bardziej księgowo. Zakończyła 2 projekty z dotacjami ponad 10 mln i projektami wartymi ok 20mln i to dopiero pojawi sie w raportach finansowych a kolejne projekty jeszcze w drodze i pójdzie za tym wzrost wartości spółki. Skoro INVENTION nie sprzedawał też akcji serii F a ma ich 19 mln powyżej 40 groszy to znaczy, że będzie sprzedawał kilka x wyżej.
I ty teraz bredzisz o 10 groszach? Jedyna szansa na 10 groszy jest taka jakby Putin walnął bombę atomową na Kijów albo wojna rozszerzyła się na inne kraje w tym kraje NATO. W innym wypadku trollu obawiam się, że akcji to możesz nie kupić nawet poniżej 30 groszy bo po 30 groszy sam będę zbierał a środki na to finansowe mam.
tak więc skończ się ośmieszać bo tracisz mój czas na jałowe dyskusje z tobą a jedyne co możesz to wyłapywać wpisy innych czy zrobili literówkę w tekście czy nie. Tylko tyle możesz. A tu masz ode mnie serdeczne pozdrowienia sprzed budynku CBR INVENTIONA >
https://zapodaj.net/plik-j3dLUvLHTP