myśle ze nikt rozsądny nie podejmuje decyzji odnośnie sowich pieniędzy na podstawie tego ze anonim napisze na forum "nie sprzedawać" (i równie głupi by byli Ci, którzy podejmowaliby taką decyzję odnośnie sprzedaży). 0,267 - pierwszy próg wsparcia i niestety możemy go zobaczyć nawet od piątku. Jak nie wytrzyma to kolejny tydzień to domknięcie luki na 0,24. Chyba ze jakieś informacje dobre się pojawią, bez tego na krótki dystans będzie opadanie. I tutaj nie jest to coś strasznego. Po prostu jak ktoś potrzebuje kasę gdzie indziej to będzie sprzedawał nawet ze stratą, aby nadrobić w innej spółce. Natomiast jak ktoś ma czas i wierzy w spółkę to będzie trzymał... Dla mnie ważne oby do końca roku padła informacja o zaawansowanych pracach nad nowymi tytułami. Bez tego spółką będzie maszynką do druku akcji. Oby było dobrze. pozdro.
Tak tylko podbije mój post. Dobra wiadomość jest taka, że opadanie jest powolne. Zapewne bez żądnych nowych dobrych informacji dobijemy nawet do 0,267, ale chyba jednak nie tak szybko jak pisałem wcześniej. Naprawdę bez paniki. Podtrzymuje, że to co się tu dzieje jest naturalną konsekwencją. Piłka po stronie spółki, ale mają czas na rozegranie nawet wiele tygodni. Póki co cena jest dobra, choć rozumiem frustrację, tych którzy kupili na obecnej górce. Mimo wszystko w bardzo długim dystansie jeśli zacznie realizować się plan spółka da zysk - póki co mamy powoli urealnianie ceny do wartości nominalnej akcji. Pozdrawiam wszystkich :)
Naucz się poprawnie pisać, tak na początek, potem uwagi zachowaj dla siebie, jak ja zaczynałem na giełdzie to ty na chleb beb mówiłeś, ale zawsze można napisać coś o słodyczach- takie wypociny....
Dnia 2025-01-28 o godz. 09:12 ~Znawca napisał(a): > Naucz się poprawnie pisać, tak na początek, potem uwagi zachowaj dla siebie, jak ja zaczynałem na giełdzie to ty na chleb beb mówiłeś, ale zawsze można napisać coś o słodyczach- takie wypociny....
Dnia 2025-01-28 o godz. 09:12 ~Znawca napisał(a): > Naucz się poprawnie pisać, tak na początek, potem uwagi zachowaj dla siebie, jak ja zaczynałem na giełdzie to ty na chleb beb mówiłeś, ale zawsze można napisać coś o słodyczach- takie wypociny....
synku ja swją przygodę z GPW zaczołem skupem akcji TPSA od pracowników po 15-20 zł a gdy uwolnili blokadę , sprzedawałem po 45 zł , a czasmi i po 60 zł a ty synku od czego zaczynałeś skoro tu tak bredzisz od żeczy ???