Oczywiscie . Zapewne tak jak w sierpniu 2023 hahhahha
Kiedyś to kółka po 8 -10 zł byly a teraz 3 złote widze cie zadowalaja hahhaha
Ale info pierwsza klasa bylo buhahhaha
Ty widzisz -20%, a ja znacznie więcej akcji na rachunku, które akumuluję po niższej cenie. Ty masz swoją filozofię inwestowania, a ja swoją. Każdy tu jest kowalem swojego portfela, jesteśmy dorośli i niech każdy robi to co uważa za słuszne. A ja uważam, że espi płynące ze spółki są na tyle dobre, że akumuluje akcje, które wciąż są skrajnie niedowartościowane. Ja nikogo nie zmuszam do kupna akcji, zachęcam natomiast do czytania espi, raportów i analizy tego rynku, a co ludzie zrobią z tą sugestią to ich sprawa.
Ty z kolei wylewasz tu jakieś żale, wprowadzasz złe emocje i jeszcze próbujesz pouczać co mam robić ze swoim czasem :D A jak cie bolą moje eseje to nie czytaj i na nie odpowiadaj. W czym problem? ;p
Po co posypywać głowę popiołem? Gdyby mi tak było źle z akcjami to bym je sprzedał, a jest wręcz odwrotnie i nie sprzedałem ani jednej akcji pomimo, że od miesięcy szaleją tu trolle i szkalują spółkę, pisząc brednie totalnie wyssane z palca i strasząc zjazdem na 18-20zł, którego jak nie było tak nie ma :D A straszą bo każdy kumaty kto czyta espi wie ile są warte akcje i trzeba wycisnąć z ulicy wszystko co się da po jak najniższej cenie. Cała filozofia.
A, że lubię sobie pisać to piszę, tym bardziej w zalewie tych wszystkich bredni i półprawd. Koniec końców kurs rośnie, a wy dalej piszczycie choć już trochę mniej niż jeszcze kilka miesięcy temu.
A pisz ile chcesz. Kto mądry to będzie wiedział kiedy kupować a kiedy sprzedawać czytając posty takich tuzow jak ty i ixi hajhaha
Tu juz nawet nie trzeba być wybitnym żeby wyciągać słuszne wnioski hahah
Pomyliłeś mnie ze swoim koleżka ixi on pisze o 300 lub 18 w zależności kiedy kupuje a kiedy sprzedaje na kółku. To forum to istne kompendium wiedzy
Pieluchy zmieniłeś?
Bo jutro będziesz miał okazję dalej kumulować ale przy 26 -)
Możesz mnie poprawić ale jak dobrze pamietam to w kwietniu 2023r pisałeś o mega kursie chyba było 300zl w 4q 2024r. Teraz piszesz o 2025r i tak bedziesz co roku przesuwał? Czlowieku czy ty nie widzisz jak sie sam pograzasz? Może i się nie wypowiadam ale dobrze pamiętam te prognozy.