Nie pierwszy raz mamy dobre info i przygaszenie. Jakie macie typy? Moje to: - trzymanie niskiego kursu żeby zdjąć po niskiej cenie spółkę z giełdy? - właściciele chcą sobie zrobić jeszcze jakąś emisje przed tym jak akcje pójdą w górę ? - ktoś wie, że są jakieś trupy w szafie i przy okazji dobrego infa upłynnia papier? Dawajcie swoje pomysły
Według mnie kolego zbieranie i duszenie kursu, poczekaj, wyskoczy mocniej ale kiedy to...musiałoby na obrotach przebić 8 zł.. a tak zabawa i mieszkanie wody w stawie
To powiem Ci, że takie kiszenie to było już na niższych poziomach. Przy każdym możliwym dobrym info kurs odpalał się do góry, ale w pewnym momencie był hamowany. Po prostu ktoś z większym doświadczeniem i kapitałem się z nami bawi. Nie ma co się tutaj doszukiwać jakiegoś drugiego dna. Spółka chwali się, że zakończyła wdrożenie u jednego z większych graczy w Azji, a ty coś piszesz o jakichś trupach w szafie. No nie wiem dla mnie to kompletnie bez sensu teza, tym bardziej, że od dłuższego czasu wszystko idzie zgodnie z planem.
Nie ma popytu. Sądząc po obrotach kupują impulsywnie, np. dziś pod wpływem standardowego rytualnego już espi. Natomiast poważni inwestorzy wiedzą że kasa to idzie bokami, a jak pojawi się strategiczny to będziesz błagał żeby wzięli za 1zł a nie za 50gr.