• A nie mówiłem? Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Po raz kolejny widać sytuację, że gdy kurs zaczyna odjeżdżać, to nagle pojawia się napływ kapitału i wszyscy ci, którzy wstrzymywali się z zakupem, zaczynają pakować się na walor w obawie, że kurs ucieknie. Jednocześnie byli tak tresowani przez "malarza" kursu i trolle, żeby nie kupować po 25 "bo jeszcze spadnie" bo "wstaw dowolną bzdurę"

A to tylko przy poziomie 28 zł. Przy 30 i wyżej będą zakupy na wyścigi.

Taka mała dygresja z mojej strony.

Swoją drogą gdzie są wszystkie trolle?
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~DD [194.92.0.*]
    Podbitka pod jutrzejsze wywalanie :)
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~xd [31.6.159.*]
    będzie rosło skoro rośnie nawet wtedy gdy spółka pokazuje straty a Mabion spada mając duże zyski - taka jest ta gielda
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Rydzyk [172.252.89.*]
    DD ty nie piszesz jako Niki z innego IP? Identyczne złote myśli zapamiętałem jak spółka latała od 23 do 28...no chyba ze masz brata clowna jak ty hahahha
    Czekasz żeby odkupic swoje 20akcji po 20zl?
    Niki pajac jak nic hahhaha
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~DD [31.61.240.*]
    to teraz też będzie latała 23-28 skoro jestem niki hahahah
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [172.252.89.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A nie mówiłem? Autor: zenekzakcentu [62.122.118.*]
    Ostrożni i niezdecydowani potrzebują mocniejszego potwierdzenia trendu w postaci kilku wzrostowych sesji, później włączają się spekulanci, kółkowicze i na końcu ulica w owczym pędzie. Trolle zaczynają wyć jak tylko się zorientują że zostali na peronie xD
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Oczywiście i w pełni rozumiem taką taktykę gry. Póki co nie chwalmy jeszcze dnia przed zachodem, poczekajmy na kolejne sesje i rozwój sytuacji - w każdym razie - biorąc w okolicach 25 czyli ważnego wsparcia, ,mieliśmy ładny zapas i spokój gdyby kurs nagle teraz zaczął szaleć. Miło też, że w końcu mieliśmy sesję, gdzie kurs nie był hamowany jak od linijki.

Przy okazji gratulacje dla akcjonariuszy MDG, a także Scope, którzy zaliczyli dziś ponad 10% zwyżkę na dużym wolumenie jak i NCL, które wykręciło prawie 4%.

Co ty czlowieku wypisujesz? Gratulujesz czego? Zejdz na ziemie. Tu jeszcze beda kółka 25-29 z 2 tygodnie krecic.
    Spuszczasz sie na forum ,tworzysz te same eseje ktore tak naprawde nie wprowadzaja niczego nowego. Masz pocieche to poświęć jej max duzo czasu a nie pindolisz na forum w kółko to samo. Jak w piatek bedzie 25 to bedziesz gratulowal DD spadku -8% w trzy dni?
    Gratuluję ładnej dzisiejszej sesji :) Aż tak cie to boli?

Andrzeju, nie denerwuj się :p
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Nowicjusz [83.7.183.*]
    Kezz, nie żebym się czepiał... Pierwsza sesja od dawna na ładnym wzroście i przy solidnym wolumenie:-) a po czym? Po pokazaniu konkretów:-) życzę Tobie i sobie aby teraz było tylko do przodu:-)
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Amadeusz [87.249.133.*]
    Niki jak tu ladnie zmieniasz niki. Chudy spalony to jest nastepny śpiewa pod ubieranie. Przy 50 zniknie jak chudy. Nawet rozpracowania podobne. Zmien pisownie a nie usmieszki manipulatorze hahhahha
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Ihaaaaa [5.184.203.*]
    W pełni się zgadzam że to Niki ))))) manipulator
    na terapii też wspominacie o nikim?

• Re: A nie mówiłem? Autor: ~Chudy [83.28.232.*]
    Chudy tu nadal jest, niestety nie wywaliłem bo dałem się uwieść snom o podboju usa. Wtedy nie wywaliłem to i teraz nie wywalę, bo na dzisiaj to bez sensu.
    Także peace i mam moralniaka, że moje wpisy były wręcz odebrane jako "naganiające".
    Czytam sobie forum, ale się nie udzielam.

Dobrego dnia.
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Amadeusz [172.252.89.*]
    Hahaha...napluc w twarz to ci nagon powie ze deszcz pada. Podbić twoje eseje przy 30? Pisane watki co 2 dni hahahah
    Jaki typ
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~hormon [79.188.130.*]
    Trochę dziwne, Chudy, to co piszesz. Praktycznie dopiero teraz masz informacje z firmy, ze podbój (w określonych proporcjach oczywiście) zarówno Stanów jak i reszty świata jest możliwy do osiągnięcia. To informacje na miarę biotechnologicznego, zakończonego sukcesem, przeskalowania produkcji
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Chudy [77.65.209.*]
    Przecież piszę, że dzisiaj wywalać to bez sensu, jakby nie było spółka jest kilka kroków dalej i pomału zaczyna się odbudowywać w usa, coś tam w świecie szerokim też się dzieje (po mojemu za wolno), do tego dochodzi vcast, a zatem sprzedaż dzisiaj - uwaga jest to przenośnia - bo mam na myśli poziomy z zeszłorocznych wakacji - uważm bez sensu. Rok tem był hype bo plany, strategie, certyfikaty rejestracje, pierwsze idtf'y itp. itd. to nakręciło kurs.
    Teraz powoli mamy materializację zamierzeń.
    Aczkolwiek uważam, że dopiero FDA na vcast to będzie prawdziwy hit, który otworzy pole do kolejnej spekulacji i kreślenia szerokich wizji. Na ten moment czekamy na vcast EU i Deep Rythm Platform.
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Nowicjusz [31.0.62.*]
    Nie rozumiem czy to jest odpowiedź do mnie? Czy do Niki?
  • Re: A nie mówiłem? Autor: ~Chudy [77.65.209.*]
    @hormon
    jak tam naganiacze powrót do bazy?
    Sprzedales swoje 20 akcji po 28 i odkupisz za 25 no qufa inwestor roku hahhaha
    Komu dzis bedziesz Kezz gratulowal? Nikiemu co kreci kółka na 25-28?
    Mogę pogratulować tobie jeśli korzystasz z korekty. I w dalszym ciągu akcjonariuszom SCPFL.

Czytając twoje posty, odnoszę wrażenie, że kumulujesz w sobie bardzo duże ilości złości. Co się dzieje?
    Wracaj do pieluch koleżko. Wstydu nie masz.
    I te akapity. Skąd my to znamy-)
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.