Nie mogę się równać z wybitnym fachowcem, nie znasz mnie i histori. :)
Jestem tu tylko z jednego powodu. Na moim PKPC było paru troli z Tauronu, napisało że PKPC to trup, a Tauron idzie na 6pln. Chce im tylko udowodnić że będzie odwrotnie. :)
musze przyznac ze ten wykres to wprowadzanie ludzi w blad, komus zalezy na skupie akcji dlatego nagania ulice na sell. ja trzymam i czekam na 5,2 tutuaj sprzedaje polowe kolejny sell 5,6 i jestem czysty.
Każdy ma prawo do swojej opinii , od tego jest moderator powinien usunąć mój wpis jeżeli wprowadzam ludzi w błąd. Podobnie twoją powinien usunąć twoją opinie o 5,6, też może wprowadzać w błąd. Jak zwykle czas pokaże, proszę nie sugerować się moimi wpisami każdy jest dorosły i odpowiada za swoje decyzje inwestycyjne. To jest prywatne forum na którym znalazłeś się dobrowolnie, tak?
21 maja przy kursie 3,9 zł wrzuciłeś podobny wykres, który zresztą pokazywał że o AT to nie masz za dużego pojęcia, pisząc jednocześnie o spadkach, kurs pojechał później na 4,11 zł, masz coś do powiedzenia tym którzy wtedy sprzedaliu akcji słuchając Twojego bełkotu?
jeżeli nie obchodzą Cię inni to w jakim celu wrzucasz tutaj wykresy, które z AT nie mają nic wspólnego, a tylko pozują Twoją indolencje i brak podstawowej wiedzy o AT, nie mówiąc o tym że kurs jest rozgrywany przez fundy i widać to dokładnie po arkuszu zleceń
Bo chce , lubię i sprawdzam. A czemu Ty tu jesteś? :) Opowiedz o swoich powodach. Nie chce mi się rozwijać tematów oczywistych dlatego , nie zagaduj, do następnego.