Tylko oblicz sobie sredni wolumen za ostatni miesiac, zapewne jest mniejszy niz 20tys dziennie to te 25 tys robi sie bardzo duzo, ciagnie to cene a to sciaga graczy na papierek, taka juz jest zaleznosc.
no to wyszedłem na frajera, kupiłem i zaczęło spadać - asekuracyjnie sprzedałem ze stratą..... kupowałem po 13,5 ..... mogłem trzymać.... ale cóż takie jest życie - pura vida...
jest 4 nowych akcjonariuszy z przekroczeniem jeden zszedl pod prog ale z pewnoscia jest , jesli jest 3 nad progiem to z pewnoscia kolejni ich znajomi maja tez sporo \opakowania w modzie mysle ze warto zaryzykowac
gg8016786 pozdr dla gieldowiczow klikac hcetnie pogadam o gpw
Oj ludki ludki.. im dłużej będziecie sie nabierać na takie zagrywki tym dłużej będą one trwały... dajcie dużemu zrozumieć, że tak tanio nie oddacie, nastapi konsternacja, pare godzinek bez tranzakcji i kurs pójdzie do góry bo przeca tutaj się toczy gra o to kto z dużych zbierze więcej papiera z FF... a takie denerwowanie to tylko zagrywka, żeby taniej wyrwac trochę papiera
musze powiedziec, ze dzisiaj na tle rynku nasz plastek ladnie sie trzyma... Oczywiscie tak jak juz pisano powyzej, zawsze znajada sie w goracej wodzie kapani i beda uciekac z papiera - chocby ze strata... Wytrwalosc poplaca, ja chociazbym mial trzymac najblizsze 3 lata, to bede, bo ze strata oddawac nie zamierzam... pzdr dla posiadaczy ps. ciekawe co nam spolka zaserwuje w piatek, gdybysmy jeszcze dostali dofinansowanie z UE, to bedzie na tym papierze sie duzo dzialo...