• Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~ArTi [79.191.226.*]
    Jakie informacje musielibyśmy dostać żeby w końcu inwestorzy zaczęli doceniać ta firmę?
    Mamy coraz lepsze wyniki- spójrzcie na ich roczny obrót - a to przecież tylko influenserzy( mało jest takich firm na NC które mają takie zyski już na początku działalności,sporo to wydmuszki do sypania papierem)
    Próbują z wielu źródeł uzyskać dochód
    Rozbudowują siedzibę żeby wszystko mieć w jednym miejscu, na własnym terenie

Jest tu osoba która podzieli się normalnym wpisem?
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Trol [46.204.109.*]
    Żadne informacje, osoby które manipulują cena muszą osiągnąć swoje cele czy to skup czy to Zaorski musi zebrać i oddać akcje. Cena jest zmanipulowana i pilnowana aby nie wzrosło tyle. W temacie jak liczysz na szybki wzrost i pożegnanie się z rynkiem idź na Amerykę w Polsce inaczej się handluje. Tutaj analiza fundamentowa jest najważniejsza i cierpliwość
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Cyprys [185.45.14.*]
    Analiza "fundamentowa" i Zaorski w jednym wpisie. Yhyy, ciekawe, ciekawe...
    Że ci się chce takie bzdury pisać?
    Kasa, ogarnij pozostałe swoje nicki...

Xdddd
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~bezKasy [46.134.105.*]
    to nie ja..sorry
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~bezKasy [46.134.105.*]
    impuls da nowy akcjonariat ..bez tego ani rusz. kupil 2mln ale nienwidze zmian w akcjonariacie
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Kasa [46.204.109.*]
    Do puki bogaci będą mogli sobie zajrzeć w karnet to tak będzie.
    Manipulacja jest prosta patrzysz w karnet i zżucasz cenę między pustymi poziomami cenowym, to nawet przedszkolak wie. Ale KNF woli ścigać leszczy że nie opublikowali jakiegoś raportu na czas a prawdziwe manipulacje pojawiają się na "Wolnym Rynku"
    Co ciekawe JP Morgan dostał Miliard kary za manipulacje na zlocie a zarobil 5 więc spokojnie po prostu go opadotkowali
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Ww [37.225.52.*]
    Potrzeba mega produktu …. choć widzicie, strategia małych kroków zapewnia spółce zyski, nadal jakby o nas zapominają. Choć poprawiając wyniki i poprawiają wskaźniki, nie mamy więc mega podaży, tylko sprzedaż frustratów lub tych jak ja którzy mają inne plany inwestycyjne, życiowe. Coś jakby się dzieje, duże projekty jak wejdą będą pewną dźwignią, tu się można dopytywać sukcesu. Nie wiem, ale czekam aż Ekipa nas zaskoczy, trwająca rekrutacja na yt ludzi z różnymi predyspozycjami, świadczy o tym, że coś jest na rzeczy. Efekt zaskoczenia to znak firmowy tej spółki - i oby nikt się nie spodziewał co wymyślą. Pozdrawiam cały akcjonariat
    Wg mojej skromnej opinii tym mega produktem mogłaby być nowa płyta Ekipy, wspólny projekt ze pionierami, ja wiem, nowi wykonawcy są super, ale wspólny projekt z Twórcami z którymi ogłoszono ostatnio zakończenie sporu to byłby prawdziwy „Powrót do przeszłości i ciekawy krok w przyszłość”
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Kamil [87.205.208.*]
    Myślę, że nic więcej w tym kierunku ekipy, która odeszła nic nie będzie się działo. Oddali akcje, rozliczeni i koniec.
    Stare osoby z ekipy, te które odeszłyl, niestety słabo sobie radzą w internecie i niektórzy też są hejtowani np. Tromba.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~psikuss [77.255.192.*]
    tak patrzę i obserwuje wątek, trochę już na rynku jestem i powiem wam jedno, wiara jedno, a czas jaki się angażuje w czekanie to drugie. Na rynku trwa hossa, prawie wszystko rośnie po naście procent, a tu trzeba czekać i nikt nie zna pytania na jaki poziom cenowy się wskoczy.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Krejzol [177.71.144.*]
    Synek a nie uczyli cię, że na małych spółkach i z NC, hossa przychodzi na sam koniec? Jeszcze czas widać hossa trochę potrwa. Tutaj ludzie kupowali akcje przed wejściem na Nc spółki Ekipa Holding po 18 zł i myślisz że ktoś jeszcze z nich czeka na wzrosty czy dawno oddał już na stracie? Spolka ponadto w łapach Januarego i bez jego wiedzy drobni tu nic nie zrobią, dostaną od razu po łapkach jak zaczną brykac gdy on nie będzie gotowy na harce.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Ww [77.254.164.*]
    Powiem przewrotnie tu już widać wodorosty, cały NC zatonął - jest na dnie. Pytanie kto jest winien. Wg mnie regulator odegrał swoją rolę:
    - nie dba o płynność na rynku
    - promocje
    - kieruje się swoją chęcią zysku, a co z nami akcjonariuszami?
    - parkiet podstawowy nie potrzebuje promocji, a NC potrzebuje, gdzie ona jest, ktoś słyszał o NC w TV, yt necie?
    - to regulatora/giełda ściągają dziadków borowych, co z marketingiem mają tyle wspólnego co …
    - co chwila wszczynają jakieś postępowania wobec małych spółek, trzeba tak dobierać sp na NC żeby ich nie trzeba karać, czyli znów lipa w dopuszczaniu spółek
    - no i ostatnie pomoc dla spółek ze strony giełdy - żadna.
    Jak wspomniałem, cały NC leży i kwiczy, jedno wiem, żeby zakończyć optymistycznie, bo sam tu jestem - jak zacznie tu rosną przypomni nam się hossa jak na bbi
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~ArTi [94.254.200.*]
    Ogladaliscie ostatni filmik Wujasa? Omawiał dane z raportu ,tak dla laików żeby więcej osób zrozumiało prezentowane dane.
    Jedne info ważne to że 1 kwartał jest najgorszy zarobkowo więc czekamy już tylko na coraz lepsze

Do kolegi co pisał o hejcie, teraz nie ważne co robisz ,jak robisz- hejt jest wpisany w ten zawód
    Friz pokazał auto- wysryw komentarzy jakie to gó..no( czy nie jest tak że jak się komu coś nie podoba to po prostu tego nie ogląda?) nie pojmuje tych troli- płacą ludziom za to?
    Kasa wypowiesz się? Ponoć ty tu jesteś opłacany
    hmm wszystko możesz sobie tłumaczyć cierpliwością czekania - powodzenia :) Idąc takim tokiem myślenia, fajnie bylo zrobić z 20% kapitału na innych spółkach, żeby tutaj zakupić większy pakiet po niższej cenie. Niższej, bo kurs ciągle idzie na południe - a to jest fakt, który można na wykresach szybko zweryfikować. Najważniejsze to grać w dobrą stronę :)

Żeby to ruszyło na północ, to tutaj muszą być podane skokowo dobre dane, albo nadzieje na to, że tak będzie - jak to jest np. obecnie na CCC. Za nadziejami, muszą iść wyniki, ale konkretne, obecnie ich brakuje, firma zarabia, ale nie na tyle, aby zaskoczyć rynek.

Pytanie poważne, bo traktujmy się poważnie. Gdzie są te większe albo te mniejsze projekty, za którymi ma iść solidny zysk ? To może być game changer, ale gdzie i kiedy bedą ? Miał być mocny 2024? Może będzie, zostało 7 mscy do końca. Bo kolejna wersja lodów, czy koszulek tutaj impulsu na wzrosty raczej nie da.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Power [15.160.50.*]
    Za mądry to ty nie jesteś i to na pewno. Piszesz o zarabianiu, piszesz o CCC i o wielu rzeczach o których nie masz pojęcia. Skoro tak madrujesz, gdzie są twoje wpisy przed wzrostem CCC, że kupujesz bo spolka będzie rosła?
    Tutaj projekty są, spolka EH w ub. roku zarobiła ponad 9 mln zł, za I kwartał najsłabszy w roku ma ponad 1 mln zysku l, tj. więcej niż za ten sam okres niż w ubiegłym.
    Zarabia więcej, niż większość spółek z NC ma przychodów pomimo, że jest drugi rok na giełdzie.
    Dlaczego tu więc jesteś, jak ci się nie podoba, bo nie rozumiem takich ludzi. Przyłażą, narzekają, plują na spółkę. Skoro na innych taki zarobek, to idź zarabiać na te inne i nie męcz buły pod przykrywką dbania o kasę innych. Tu każdy jest dorosły i każdy wydaje swoją kasę, gdzie chce i o zdanie cię nie pyta ani tym bardziej na zgodę.
    Nie podoba się, to adijos...
    fakt to, że nie pisze na bankierze to znaczy, że mnie gdzieś nie ma ?:) żart roku :)

nie pisze tutaj za często - chodzi o forum, bo to nie ma sensu, mało merytoryki, więcej bicia piany o nic, co 2 komentarz to bankructwo, albo mega up - szkoda, że za tym rynek i tak nie podąża. Aaaa no tak, zagraniczni i krajowi inwestorzy z pewnością patrzą na to forum i na tej podstawie podejmują decyzje :)

co do CCC to akurat byłem tam od poziomu 50zł, konferencje przekonały ze warto zaryzykować, co potwierdziły później prezentowane kwartale dane.

Co do Ekipy to obserwuje z ciekawości bo sam byłem po części oglądający starą ekipe, fajny kanał, a odcinek, kiedy licytowali się na poziom cenowy jest poziomem do którego odnosze obecny kurs spółki - w sumie nikt z ekipowiczów nie trafił :) To temu tu zaglądam i patrze na osoby, które na siłe się tu licytują. Szkoda tylko, że obrażają innych, bo mają coś innego do powiedzenia. A jak zauważysz tak na koniec, to ani nie mówie o kupnie, ani o sprzedaży, jedynie o tym, że jak narazie brak uzasadnienia co do zmiany trendu.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Ze [31.135.199.*]
    Ale typ. Po co twoje kiepskii wymyślone historie? Myślisz że jesteś kimś wyjątkowym na tym forum i wszyscy tu na ciebie czekali.
    Tutaj wszyscy mają w nosie ciebie i co myślisz, a spółka tym bardziej.
    Śmiech, tu jakieś przesilenie musi być już blisko na spółce, bo coraz gorsze dziwaki zaczynają się tu objawiac ze swoimi złotymi myślami.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~bezKasy [46.134.97.*]
    ten impuls.zapewne dawno by byl...ale od momentu kiedy knf wzial ich na dywanik i pod lupe boja sie robic krzywych ruchow... .a jak widac sami akcjonariusze moga tylko zbijac kurs bo kolejny produkt ktory wejdzie ksiazeczki cloudy stormy nie zawojuje tutaj
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Lupa [5.173.16.*]
    Kogo Knf wziął na dywanik i za co? Daj linka, bo wydaje mi się że coś fantazjujesz
    dobra dobra zaraz powiesz ze to nie dotyczy spolki...moze i nie bezposrednio..to sie zgodze ale....wyprostowania tematu nie widzialem...."Komisja Nadzoru Finansowego (Komisja) 24 marca 2023 r. jednogłośnie podjęła uchwałę
    o przekazaniu do publicznej wiadomości informacji o wszczęciu postępowania wyjaśniającego
    dotyczącego podejrzenia popełnienia przestępstw wykorzystania i ujawnienia informacji
    poufnej oraz manipulacji w obrocie akcjami:
    a) Ekipa Holding SA"
    hmm..w sumie nie ze wszystkimi Tworcami zawarto porozumienie...z jakiegos powodu
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~ArTi [5.231.169.*]
    Takie postępowanie wobec mitkow że ekipa holding dowiedziała się o tym artykułów w sieci a nie od knfu. Zresztą ten cały KNF to parodia, wszyscy wiedzą jakie wałki się odwalają na giełdzie i kto je robi, tylko oni nic nie wiedzą.
    Minął rok, żadnej informacji, sprostowania że jest ok ,czy ewentualnie kary.
    no to jest slabe ...ile w praktyce .maja oni czasu na ustosunkowanie sie w temacie? teraz poprosze o odpowiedz to madre wyedukowane i elokwetne grono z tego forum ?
    Rok od rozpoczęcia postępowania sprawdzającego, jak po roku nie ma info - ja rozumiem, że sprawy nie ma. Ale jeżeli z hukiem tak przekazali info w marcu 23 to także uważam, że nam akcjonariuszom należy się info, że sprawa rozeszła się po tzw kościach. Tego rocznego terminu jestem pewien.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Lumbago [15.220.185.*]
    O czym te opowieści, bo spolka nigdy nie była zamieszana w to co piszesz?
    Temat dotyczył sprawy obrotu akcjami różnych firm przez Ciszewskigo w tym również akcjami Ekipa Holding.

To tak jakby ktoś dał info, że się zachłysną napojem Ekipa, a ty byś oczekiwał sprostowania tematu.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Ww [77.254.164.*]
    Tyż prawda …. choć nazwiskami bym nie rzucał na Twoim miejscu. A swoją drogą jeżeli nasz główny akcjonariusz dostał zgodę na wejście na parkiet podstawowy swojej firmy, to musi być czysty jak łza
    umiesz czytac? nie bya bo to tylko podejrzenie a wyjasnienia brak o to idzie, wystarczy ze 1 osoba ze spolki puscila pare co sie dzieje na backstage - "Komisja Nadzoru Finansowego (Komisja) 24 marca 2023 r. jednogłośnie podjęła uchwałę
    o przekazaniu do publicznej wiadomości informacji o wszczęciu postępowania wyjaśniającego
    dotyczącego podejrzenia popełnienia przestępstw wykorzystania i ujawnienia informacji
    poufnej oraz manipulacji w obrocie akcjami:
    a) Ekipa Holding SA"
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~ArTi [94.254.134.*]
    Kto dziś popuścił?
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Kaleson [185.12.23.*]
    A to oni maja jakis produkt ktory moga zaproponowac szerokiemu rynkowi? Bo stare papierki po lodach i filmiki z odbioru nowego auta nie wzbudzaja wielkiego zainteresowania jak widac.
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~Inw [91.94.118.*]
    I znowu minima,nie rozpieszczają akcjonariuszy
  • Re: Co dałoby impuls do odwrócenia trendu??? Autor: ~PoCo [185.216.35.*]
    Wszystko fajnie trolu, tylko dlaczego podszywasz się pod ArTiego?
    podbijam. To sa tak zwane Mitoslawy to oni trzymaja w lapach te zlecenia.kolejny na to dowod ze na walnym tylko Pan JC glosuje ...
[x]
EKIPA -3,38% 2,00 2025-10-09 16:24:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.