Czekacie na moją odpowiedź?Uhm...już długo widzę.
Dobra,wyjdę z nory aczkolwiek
niechętnie bo nie planowałem.
Powiem tak: jak macie gotówkę to tylko brać poniżej 03, a wiem że macie.
Natomiast obawiam się, i tu już chcę żeby posłuchali niezorientowani, że to tylko kolejna sztuczka żeby ośmielić kupujących do zakupu pod górką a ci którzy mają żeby poczuli się bezpiecznie i nie sprzedawali teraz lecz 01.
A tu rzeczona konsola widzę ma się dobrze, tego skubnięcia 4% nie liczę,bo tak jak mówię, postrzegam to jako przynęta na leszcza.Ot i tyle na dzisiaj.
Hm... Podobają mi się te negatywne emocje wyrażone na czerwono bo to znaczy że trafiło.Zobaczcie jak się pocą żeby wam wcisnąć pod górką i po tym poznacie ich prawdziwe intencje i co będzie grane. A będzie grane zakładanie nie podwójnych futer na lato i na lata lecz potrójnych, bo 01 jest 300% niżej. Że niby nie pójdzie w dół bo wszystko skoszą pod 03. Niezbyt to wyszukane ale znajdą się leszcze które połkną tę przynętę. Od poniedziałku będą łykać. Uważajcie na tych gości.
Kurs w końcówce tak jak się spodziewałem wrócił na konsolę. Wszystko jak po sznurku...
Nie zniżaj się do poziomu idi....(hehehehe) Bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem:) :) Szkoda gadać z tym pustakiem. Ignorowanie najbardziej go zaboli.