• Poniżej 30gr każda ilość... Autor: ~January [37.225.57.*]
    Zostanie zebrana tak to widzę!
  • Re: Poniżej 30gr każda ilość... Autor: ~Pozdro [5.173.80.*]
    Tak. Steve2 bierze 3 mln po 10 gtoszy buhaha
  • Re: Poniżej 30gr każda ilość... Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Czekacie na moją odpowiedź?Uhm...już długo widzę.
    Dobra,wyjdę z nory aczkolwiek
    niechętnie bo nie planowałem.
    Powiem tak: jak macie gotówkę to tylko brać poniżej 03, a wiem że macie.
    Natomiast obawiam się, i tu już chcę żeby posłuchali niezorientowani, że to tylko kolejna sztuczka żeby ośmielić kupujących do zakupu pod górką a ci którzy mają żeby poczuli się bezpiecznie i nie sprzedawali teraz lecz 01.
    A tu rzeczona konsola widzę ma się dobrze, tego skubnięcia 4% nie liczę,bo tak jak mówię, postrzegam to jako przynęta na leszcza.Ot i tyle na dzisiaj.
  • Re: Poniżej 30gr każda ilość... Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Hm... Podobają mi się te negatywne emocje wyrażone na czerwono bo to znaczy że trafiło.Zobaczcie jak się pocą żeby wam wcisnąć pod górką i po tym poznacie ich prawdziwe intencje i co będzie grane. A będzie grane zakładanie nie podwójnych futer na lato i na lata lecz potrójnych, bo 01 jest 300% niżej. Że niby nie pójdzie w dół bo wszystko skoszą pod 03. Niezbyt to wyszukane ale znajdą się leszcze które połkną tę przynętę. Od poniedziałku będą łykać. Uważajcie na tych gości.

Kurs w końcówce tak jak się spodziewałem wrócił na konsolę. Wszystko jak po sznurku...
  • Jak powiedział Mark Twain Autor: ~Pozdro [87.206.219.*]
    Nie zniżaj się do poziomu idi....(hehehehe)
    Bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem:)
    :)
    Szkoda gadać z tym pustakiem.
    Ignorowanie najbardziej go zaboli.
[x]
SOFTBLUE -2,68% 0,29 2026-06-01 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.