Jakby zarabiali w każdym kwartale tego roku po 5 000 000 to w sumie da to imponujące C/Z = 6. Myślę że będzie lepiej, biorąc pod uwagę to że w pierwszym kwartale większość czasu poświęca się na dokończenie robót zaksięgowanych w IV. Inwestycję będą raczej amortyzować przez 25 lat, w tym czasie na pewno zarobi na siebie z nawiązką, i nie obniży zysku do podziału w roku 2025.
klowny w natarciu jeden po 15 proc wzroscie kwestionuje zarobek drugi mu cos pisze o aucie najwyzszej klasy z dywidendy. ty muzykant chyba auta najwyzszej klasy nie widziales bo musialbys miec ponad 3 mln akcji co by z dywidendy je kupic np bentley a nie widze cie w rejestrze z ponad 10 proc pakietem chyba ze dla ciebie topem jest lekko uzywana skoda superb.
Patentus to łakomy kąsek dla spekuły. Małe FF dlatego niewielką kasą można szybko kurs napompować do 20-30 zł. Oczywiście najpierw trzeba troche akcji tanio uzbierać.
Mnie zabawy kursem groszołapów nie obchodzą.
Mam tylko nadzieje, że po odcięciu dywidendy (01.07) kurs troche spadnie ponieważ muszę dokupić kolejny pakiecik na dłuższy termin.