• Buahaha spadki Autor: ~livermoregpw [94.254.198.*]
    A myśleliście że zarobicie
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Muzykant [5.173.214.*]
    Jak z dywidendy wystarczy na najlepszej klasy furę z najlepszym wyposażeniem to nawet chwilowe spadki cieszą, jest okazja do dobrania jeszcze do lipca
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Analityk [5.173.156.*]
    (Gu)liver, wracaj na greenx :-)
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~ZB [188.146.248.*]
    Jakby zarabiali w każdym kwartale tego roku po 5 000 000 to w sumie da to imponujące C/Z = 6.
    Myślę że będzie lepiej, biorąc pod uwagę to że w pierwszym kwartale większość czasu poświęca się na dokończenie robót zaksięgowanych w IV. Inwestycję będą raczej amortyzować przez 25 lat, w tym czasie na pewno zarobi na siebie z nawiązką, i nie obniży zysku do podziału w roku 2025.

• Re: Buahaha spadki Autor: ~Andrew [31.0.71.*]
    Widać dlaczego spadki znowu spekuła chce wejść tak jak ostatnio
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~od1993 [77.254.76.*]
    klowny w natarciu jeden po 15 proc wzroscie kwestionuje zarobek drugi mu cos pisze o aucie najwyzszej klasy z dywidendy. ty muzykant chyba auta najwyzszej klasy nie widziales bo musialbys miec ponad 3 mln akcji co by z dywidendy je kupic np bentley a nie widze cie w rejestrze z ponad 10 proc pakietem chyba ze dla ciebie topem jest lekko uzywana skoda superb.
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Analityk [5.173.156.*]
    Patentus to łakomy kąsek dla spekuły.
    Małe FF dlatego niewielką kasą można szybko kurs napompować do 20-30 zł.
    Oczywiście najpierw trzeba troche akcji tanio uzbierać.
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Jolka [79.246.248.*]
    Tu zawsze po dobrych wynikach down! A później up! Tym razem się szykuje jednak szybszy up, bo dywidenda
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Analityk [5.173.212.*]
    Mnie zabawy kursem groszołapów nie obchodzą.
    Mam tylko nadzieje, że po odcięciu dywidendy (01.07) kurs troche spadnie ponieważ muszę dokupić kolejny pakiecik na dłuższy termin.
  • Re: Buahaha spadki Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Jak kupiliśmy za 3.6 to zarobiliśmy w przeciwieństwie do twoich 4.8 buahaha the bill
[x]
PATENTUS -2,01% 2,92 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.