W obrocie mało papiera więc kto będzie sprzedawał, szczekacze są przecież bez papiera , swoje już stracili , nas z papierem została garstka , lecz tak po ludzku to błędem było z mojej strony zakup oze .
Dnia 2024-05-15 o godz. 18:31 ~Betonstal napisał(a): > W obrocie mało papiera więc kto będzie sprzedawał, szczekacze są przecież bez papiera , swoje już stracili , nas z papierem została garstka , lecz tak po ludzku to błędem było z mojej strony zakup oze .
Zachowałeś resztki honoru Betonstal potrafisz przyznać się do błędu, a przygłupi vincent dalej idzie w zaparte :) Jako że nie chcę kopać leżącego to nie będę już komentował tego raportu, ale w jednym vincent ma racje raport jest zgodny z moimi oczekiwaniami i przewidywaniami. Jak mu o tym pisałem przed raportem to darł ryja.
Jaki zaparte staryznajomek?
Czy ja coś pisałem nt raportu? Nie przypominam sobie. Spodziewałem się niewielkiej straty, zresztą zdrowe fundamenty są tu potrzebne tylko po to by spać spokojnie z papierem. Tu spekulacja jest clu a nie fundamenty. Skoro pyrlandczycy rozpoczęli ta zabawę, to powinni ją skończyć. O scenariuszach nie będę Cię uświadamiał, chociaż cie lubię za te akcje po taniości GTN przed dywidendą:) Na pocieszenie napisze ci, że rafcyk też mi oddał trochę ale już po pierwszej dywidendzie, coś po 0,38:)
Dnia 2024-05-15 o godz. 20:15 ~Vincent napisał(a): > Jaki zaparte staryznajomek? > > Czy ja coś pisałem nt raportu? Nie przypominam sobie. Spodziewałem się niewielkiej straty, zresztą zdrowe fundamenty są tu potrzebne tylko po to by spać spokojnie z papierem. Tu spekulacja jest clu a nie fundamenty. Skoro pyrlandczycy rozpoczęli ta zabawę, to powinni ją skończyć. O scenariuszach nie będę Cię uświadamiał, chociaż cie lubię za te akcje po taniości GTN przed dywidendą:) Na pocieszenie napisze ci, że rafcyk też mi oddał trochę ale już po pierwszej dywidendzie, coś po 0,38:)
Skończ pieprzyć menelu, bo złapany za rękę wrzeszczysz to nie moja ręka. Zwykły pet spod Dino jesteś podobnie jak ten drugi śmieć oze, lata nawijania makaronu na uszy o mega zyskach z zielonej energii o internacjonalizacjach o zyskach z Teksasu o agrofarmach fotowoltaicznych o handlu energią o rozminowywaniu o funduszach i setki podobnych bzdur a teraz nagle spekulacja co ci się przez lata do pustego łba tłukło. Fundamenty są tak zdrowe że majątek jest sprzedawany, aktywa trwałe w porównaniu do zeszłego roku -40% aktywa obrotowe -55% Przychody prawie -98%zresztą szkoda klawiatury na ciebie przygłupie ten raport cię zweryfikował, kolejne cię zweryfikują jeszcze bardziej. A mordę otwartą ze zdziwienia to dopiero będziesz miał w październiku jak zobaczysz jak wygląda ten zwrot akcji.