Ciekawe, znowu była cisza i boczniak, nawet po raporcie żadnego konkretnego ruchu. Na forum różne nowe nicki, ale nadal boczniak.
Pojawia się na forum Jarko i Mysza syczący jak jest źle i mamy ostrą jazdę w dół. Albo bankierowe leszcze się wystraszyły albo sterowanie kursem w najlepsze.
Jak nie wypali to wystawię wszystkie moje akcję. Nie chwaląc się mam ich NA RAZIE tylko 10 tys za symboliczny grosz. Jesteś ukontentowany myszko ty moja?
Jestem ciekaw dlaczego moja odpowiedź w tym wątku została akurat usunięta. Nie było w niej kompletnie nic pod względem tzw. mowy nienawiści. Wy tam w tych biurach w fundach jesteście na bezpośrednich łączach z bankierem... .
No ciebie mi dziś brakowało... .Kiedy zamykają The Dust? bo ponoć kasa się kończy i nie ma za co płacić mediów, płac dla pracowników a o nowych projektach nie wspomne nawet.
W to że fundy z bankierem się bawią próbując wpływać na kurs postami jest tak jasne jak to, że na socjal mediach masz polityczne boty udające normalnych ludzi. Trzeba nie znać życia żeby myśleć, że by taką okazję wpływu na kurs marnowali. Zwłaszcza, że mali akcjonariusze to próbują robić, to grubasy na pewno też to robią. Jedna krew w tych żyłach płynie mimo różnicy majątku.
śmieszne to jest gadanie, że jesteś na stracie 30%, że wywaliłeś wszystkie akcje i nie masz żadnego interesu obserwować spółki, a dalej tu siedzisz i jęczysz.
Jak ty, zakładając że słowo prawdy napisałeś kiedykolwiek, masz taki ból tyłka o tę spółkę i marnujesz swój czas ZA DARMO na forum bankiera. To ktokolwiek kto chce na tym zarobić siedzi tu na 100%.
Ale jak zwykle - pokazujesz wszem i wobec, że nie tylko na inwestowaniu się nie znasz, ale życia nie znasz. Typowy NPC.
Powtarzasz to po raz setny. I ciągle nie ma to żadnego związku. Nie jesteś w stanie napisać nic merytorycznego oprócz tego że liczy się tylko serum, liczy się tylko home. Podajcie jakieś dane, cokolwiek co mogłoby poprzeć wasz optymizm. Roznawiajmy o faktach dragon, a te nie są za ciekawe dla dusta dlatego ciągle lawirujesz po temacie mojej osoby albo myszki albo mitycznych fundów i spółdzielni
Mityczne fundu i spółdzielnie powiadasz, może coś przeoczyłeś. To cię oświece, jeden find ma 100 tysięcy akcji, widnieje w akcjonariacie. Nie przypominam sobie aby któryś z głównych udziałowców dokonał sprzedaży swoich akcji. Tak więc to czy spółdzielnia zbiera dla fundu, czy find zbiera dla siebie to bez znaczenia, liczy się że akcje są zbierane dawco kapitału.
Nigdy nie napisałem, że "liczy się tylko".
A do ciebie pisze wprost - twierdzisz, że straciłeś tu 30% kapitału, który lokowałeś w spółkę krzak i ponoć wszystko wywalałeś przez pół roku. Co znaczy, że brałeś na górce jak totalny leszcz i wrzuciłeś tyle ponad średni wolumen, że nie mogłeś wyjść bez ostrego zbijania kursu.
Albo jesteś po prostu kłamcą liczącym na zbicie kursu i dobranie tanio.
Nic więcej innego do ciebie leszczu nie pisze.
I kolejna rzecz, która jedynie do ciebie piszę - co ty tu jeszcze robisz? Akcje twierdziłeś, że wywalałeś w listopadzie z tego co kojarzę.
Marnujesz swoje życie na siedzenie na forum spółki, której nie masz? To masz smutne życie.
>To mało masz, xd
Piękna bezwarunkowa przypadkowa reakcja kogoś kto zbiera akcje.
Reakcją kogoś kto nie ma żadnych akcji byłoby śmianie się, że ma dużo bezwartościowych akcji.