Oni wyzywali tu wiele osób piszących z wielu różnych IP, nie tylko wyzywali Osowską, stąd dostawali i będą dostawać coraz ostrzejsze riposty. Nie interesuje mnie kurs LMG, bo każdy widzi raporty i sam sobie decyduje, ale wyzywanie ludzi musiało sie spotkać z odzewem i bardzo dobrze!
Widzę Panie w imieniu tej marnej spółeczki piszesz ? Banda kłamców !!!!!! Tak jak powiedziałem przetrzepie Was KNF i mam nadzieję że nałożą na was ostrą karę finansową za wszystkie machloje w raportach espi które zauważyłem, i które zostały przeze mnie udokumentowane
Gościu jak już piszesz takie rzeczy do dokształć się . Po drugie takie słowa to sobie możesz mówić do swoich kolegów a nie do mnie . I nie mam zamiaru z tobą dyskutować . Stwierdzam fakt . Jesteście wulgarnymi ludźmi którzy nie wnoszą nic do dyskusji . A jeśli chodzi o tego brusso to dokładnie prześledziłem jego posty i absolutnie wszystko to co pisze się sprawdza . . Sam podejrzewam czy nie jest pracownikiem zwolnionym lub coś co cokolwiek pisze się sprawdza . A jeśli chodzi o knf to zgadzam się . Mam nadzieję że lm games dostanie srogą karę że te krętactwo które robi . . Nikt nie wyzywał osowskiej . To prawda . Była w zarządzie polyslash - sam sprawdzałem . Czy jak było po 4 PLN użytkownik brusso nie zachęcał do kupowania i mówił że zleci poniżej 3 ,5 ? Słuchaj marny człowieku . Ja mam marny pakiet 4 tys akcji i mogę stracić to . Chodzi o działania . Wy nie potraficie dać sensownego komentarza . Wrzucacie linki z info o jakieś wynikach która nawet nie istnieją . Więc facet ogarnij . Można mieć swoje zdanie , a jedynie tu możesz hał hal za szczekać . Bo jakbyś pisał na stock z imiennego konta i być obrażał czyjeś matki to wierz mi mógłbyś się zdziwić i natrafić na kogoś co by Ci te paluchy połamał którymi to napisałeś . Tyle .mniej dziecinady więcej argumentów