No to jak to jest, firma przez 10 lat nabrała doświadczenia w tworzeniu gry tylu Boxing i nadal robi takie gry które wyglądają słabo, nie rozumiem tego, czy ktoś mi to wytłumaczy czemu wypuszcza się takie kwiatki? Ta gra Undisputed sprzedawała sie na steam bardzo dobrze https://steamdb.info/app/1451190/charts/, peak graczy ponad 7,433 w dniu premiery i początkiem 2024. Potencjał w tej kategorii jest duży, ale robiąc takie gry jak RB3 nie liczył bym na sukces, chyba że coś tu się zmieni, ale z tego co widzę, to raczej wątpię, a szkoda liczyłem na jakiś cud, ale to tylko oczekiwania a realia są niestety takie jak są.
Kodor vel Kościółek vel Koziołek Matołek, uwielbiam takie wątki jak ten, które co jakiś czas zakładasz i w których prowadzisz zaciekłe dyskusje sam ze sobą. Dziwię się tylko, że po tylu latach cały czas nie dostrzegasz, że ten "fake" widać gołym okiem, hehe. Znowu pełna kompromitacja :) Miłej zabawy, pozdrawiam
Jaki fejk? Miliony osób nie mogą się mylić. Ja wiem Mareczku zaraz powiesz, że za wszystkimi niepochlebnymi komentarzami odnośnie Vivid stoją dwie może trzy osoby :D hahaha
@marek polecam Ci wizytę gdzieś, albo nie wiem odpocznij na forum. Zadałem merytoryczne pytanie a Ty atakujesz jakiegoś człowieka który miał czas opowiedzieć na moje pytanie. A jaka jest Twoja odpowiedź bo nic nie wniosłeś do tego pytania poza nie wiem wygenerowaną odpowiedzią w AI.