• Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Kubas [185.216.35.*]
    Ładnie, o to w tym biznesie chodzi.
    Nowa spółka która rozwija się dynamicznie nawet w najsłabszym kwartale ma więcej zysku niż większość z NC przychodu przez cały rok.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Linki [34.255.191.*]
    Grubo. Poprawili zysk I kwartału z 2023 roku o prawie 40%.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Filipek [54.168.237.*]
    Ja to Frizowi się dziwię, że zarabiając taką kasę, chciało mu się w ogóle na NC wchodzić? Prestiż wątpliwy, koszta trzeba ponosić w związku z gieldą, informować o wszelkich ruchach na spółkach i jeszcze na ten bezpodstawny, jak się okazuje hejt się narażać.
    Mi, by nawet się nie chciało angażować i bawić w całe te giełdy.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~ArTi [79.191.128.*]
    Dnia 2024-05-13 o godz. 12:26 ~Filipek napisał(a):
    > Ja to Frizowi się dziwię, że zarabiając taką kasę, chciało mu się w ogóle na NC wchodzić? Prestiż wątpliwy, koszta trzeba ponosić w związku z gieldą, informować o wszelkich ruchach na spółkach i jeszcze na ten bezpodstawny, jak się okazuje hejt się narażać.
    > > Mi, by nawet się nie chciało angażować i bawić w całe te giełdy.

Teraz to pewnie kilka razy by sie nad tym zastanowił, wujas wspominał że wejście na giełdę miało zabezpieczyć przyszłość całej ekipy na przyszłość, a więc mieli kiedyś czerpać z tego zysk( posiadane akcje- być może z czasem dywidenda) a oni sie tak naprawdę wypieli bo im sie to nie podobało(jak widać indywidualnie są na poziomie każdego innego influ)
    Cała ta giełda i sytuacja z wyceną akcji, ściągnęła duży hejt a ci odeszli według mnie zastopowali i mocno opóźnili to co ekipa miała w planach.
    Na szczęście dogadali sie, (poza brzdącem) możemy iść dalej, zobaczymy co sie z tego wykreuje. Mogliby wymyślić jeden projekt wspólny, coś ala mafia,kampery, czy inny w którym będą między sobą rywalizować. według mnie zmarnowali duże szanse, tyle nowych uczestników i możliwości nagrywek między sobą i promowania siebie nawzajem.
    w ostatnim odcinku filmu tromby-jego koleżka wspomina o przeprowadzce do krakowa --???
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Gumisia [68.66.118.*]
    Ejjj hejterzy i anonimowi opluwacze, gdzie teraz jesteście?
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Ww [77.254.164.*]
    No ładne te wyniki, ładne, zaskoczył mnie czas publikacji, widać, że zmienia się podejście na pro akcyjne. Brawo Ekipa i wytrwali akcjonariusze. Ciekaw jestem prasa i portale napiszą, bo są tacy co z decyzją o zakupie akcji czekają na dobrą prase
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~ArTi [5.173.184.*]
    Ja u siebie w banku mam wezwanie na skup akcji do dzisiaj do 23.59 cena jest odgórna te 0.10zł więc jest to dla tych co obejmowali akcje, bo chyba nikt normalny w tej cenie nie sprzeda.
    Ciekawe są te ostatnie wymiany akcji, coś jak dzisiaj na poziomie 3.30
    Ciekawe czy podadzą jakieś info odnośnie ile skupili tych akcji
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Kfartek [15.220.185.*]
    Dnia 2024-05-13 o godz. 13:56 ~ArTi napisał(a):
    > Ja u siebie w banku mam wezwanie na skup akcji do dzisiaj do 23.59 cena jest odgórna te 0.10zł więc jest to dla tych co obejmowali akcje, bo chyba nikt normalny w tej cenie nie sprzeda.
    > > Ciekawe są te ostatnie wymiany akcji, coś jak dzisiaj na poziomie 3.30
    > > Ciekawe czy podadzą jakieś info odnośnie ile skupili tych akcji

Wezwanie było zrobione pod ugodę z byłymi Ekipowiczami o czy informowali raptem przed chwilą.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKIPA-HOLDING-S-A-Zawarcie-porozumien-z-piecioma-Tworcami-8738726.html

Od nich skupią akcje po 10 gr. które Friz dał im za darmo o czym również kiedyś mówił. I tak poza spółką nic by z tymi akcjami nie zrobili, bo te serie, nie były dopuszczone do obrotu.
    Dogadali się polubownie, a na jakich zasadach? Tego nie wie nikt spoza tego kręgu i nikt sie nie dowie, bo nawet w informacji są duże są duże kary za ujawnienie tej umowy poufności
    Spółka działa zgodnie z procedurami i nawet, jak nie ma potrzeby, widać wolą dmuchać na zimno.

• Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~ArTi [79.191.128.*]

> Od nich skupią akcje po 10 gr. które Friz dał im za darmo o czym również kiedyś mówił. I tak poza spółką nic by z tymi akcjami nie zrobili, bo te serie, nie były dopuszczone do obrotu.
    a czy to nie są akcje seri f ? czyli te akcje ogólne wejscia ekipy na giełdę , czy ja cos źle rozumiem? te akcje są w obrocie

• Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Mareczek [18.132.196.*]
    Jakby były, już by dawno opchneli na giełdzie a nie czekali na 0,1 zł
    Logiczne chyba.
    Kolega ci napisał, przecież ze informacja zrobiona wyłącznie pod ugodę, bo rozmawiali premie już dawno, a nie zdążyli domknac przed poprzednim zakończeniem czasu na skup.
    Napisz może do spółki, jak masz obiekcje?
    Obiekcje mam jedynie do informacji że tych akcji nie ma w obiegu, idąc tym tokiem rozumowania akcji Karola i Wujasa również nie ma w obrocie? ( Nie mówię tu o lockupie na te akcje)
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~kasa [46.134.75.*]
    oczywiscie ze nie ma bo tych akcji fizycznie nie ma...doczytaj sobie te raporty zawiadomienia raz jeszcze. jest tam mala klauzula....lockup nie bedzie obowiazywac jak akcje nie zostana dopuszczone na rynek.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~dyrdymala [185.220.58.*]
    a jak. niby ma obowiązywać na coś, czego nie ma?
    echhhh, kasa ty dalej nie używasz rozumu
    za to Twoj mozg nie ogarnia podstawowych...czynnosci. ...btw..."umowa lockup wygasa w przypadku braku wprowadzenia akcji serii F do obrotu..."
    hehe zapytam gdzie jest kurs...a wyniki w sadzic mozna....dqlej balon. zadajcie sobie pytanie czy chcielibyscie aby wasze dzieci w przyszlosci byli youtuberami...zamiast lekarzami sportowcami prawnikami itd...
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Artek [89.25.223.*]
    Akcje Ekipowiczow, Karola czy Wujasa nie są dopuszczone do obrotu na NewConnect (Seria F). Jednakże lockup obowiązuje bo takie akcje można sprzedać w każdej chwili poza rynkiem regulowanym na umowach prywatnych.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Miki [13.211.213.*]
    Kasa, śledzac twoje wpisy, to wolę, żeby moje dzieci zostały youtuberami niż forumowiczomi bankiera.

Xdddd

A, tak na poważnie, niech robią w życiu to co im sprawia radość i przy tym zarabiają kupę sianka i myślę, że akurat Friz jest tu najlepszym przykładem.
    Co racja to racja. ale trzeba tu powybijac czasem te euforyczne wpisu nie poparte wolumenem na gieldzie.
    Rozumiem że akcje są zarejestrowane w KNF 2 lata temu a nie ma ich w obrocie? To już dopytać mądrzejszych, jaki jest tego powód?
    Czy w chwili obecnej te akcje mogą być użyte w głosowaniu na walnym ? Czy tylko January ma taką możliwość?
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Enbiej [13.53.187.*]
    Arti a co za różnica czy mogą być użyte w głosowaniu na walnym czy nie?
    Do tej pory od jakiegoś czasu, walne się odbywa w biurze i siedzibie spółek Januarego w Krakowie, a jako większościowy i jednocześnie jedyny do głosowania widnieje w Protokolach January.
    Na szczęście spolka w dobrych rękach, January jest od pilnowania procedur i pomysłów z tym związanych, pozostali są od pracy i zarabiania na zyski.
    Jednym słowem, spolka w dobrych rękach. January krzywdy nie da zrobić, a te skupy od byłych Ekipowiczow żeby uporządkować akcjonariat, to pewnie też jego pomysł.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Hakunamatata [18.153.70.*]
    Artii nie pomyślał, podobnie jak większość na forum tej spółki.
    Dlatego, zostanie im tylko lizanie papierków po lodach.
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~innyKasa [45.84.121.*]
    na 3.25 jestesmy ...pikna kasa jak rzekl kasa
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~Olgierd [87.205.208.*]
    Czas na zakupy
  • Re: Zysk w I kw. ponad 1 mln zł netto Autor: ~kasa [46.134.124.*]
    no napewo teraz lepszy czas niz wtedy co naganiali w okolicy 3.8
[x]
EKIPA 0,00% 2,00 2025-10-10 16:22:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać