• A w inkwizytora.... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.178.*]
    Grają dwie osoby
    Invincibke - 70
    Thaumaturge - 50
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    No i co z tego szczurku, inkwizytor jest już spisany w straty, wszystko to już wiedzą po ostatnim raporcie.Po co grzejesz ten temat? .A przepraszam przecież ty jesteś trollem i ci za to płacą, zapomniałem. No po tej zrzutce prawie się wystraszyłem i sprzedałem, prawie....:)
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.178.*]
    No bo to był flagowiec? Niefart, oj niefart
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Czyli że w Thraumaturge gra ledwo tyle osób co w Hotel Renovator, który wyszedł ponad rok temu?
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~Jarko [89.191.175.*]
    Dragon i co z tego? Z hotela ciągle 2.5 miliona wisi na wnip do amortyzowania. Może i jest to do zwrotu ale przy 300tys kwartalnie (według raportu tyle było z hotelu w q1) troche im zejdzie... także widzicie, niby hotel dobrze im wyszedł ale zwrot kosztów może za 2, 3 lata dopiero wjedzie, nie mowiac o tym ze po takim okresie nie bedzie juz generowal zyskow..
    Same miesięczne koszty przy zatrudnieniu 50 osób to koło 500k, kwartalnie 1,5banki, rocznie 6milionow. Tyle potrzeba minimum Dustom rok w rok
    To z tego, że 11bit wydał słabszą grę od 2H, a ma kapitalizacje 1.4mld PLN, a THD ma kapitalizacje 15mln. Dlatego tu się zapakował TFI. Bo w przeciwieństwie do ciebie potrafią liczyć i patrzeć na coś więcej niż kurs, a nie sprzedają ze stratą 30% - co jest oczywistym kłamstwem z twojej strony skoro nadal tu siedzisz.
    Jeny ale ty masz smutne życie zeby zamiast do meritum cały czas pluc jadem w moja strone.
    Wycena jest i tak ogromna jak na to studio, ktore caly czas ponosi straty, nie ma kasy na dalszy rozwoj, jest skompromitowane w ocenie wydawcow (szukaja finansowania co pisal prezes w liscie, ale przy tym jakie gry tworza to bedzie niesamowicie trudne) a najlpesza perełka to że mają kapitał ujemy - 2miliony haha. Powodzenia dragon. Powodzenia.
    Ale jakie tu jest meritum?
    Mogę słuchać a) leszcza, który przyznał się że ma stratę 30% i twierdzi, że nie ma akcji
    b) patrzeć co robi Fundusz inwestycyjny, który profesjonalnie gra na giełdzie.
    Wybór jest prosty.
    A smutne życie to ma ktoś kto stracił hajs i sarka na forum spółki, której akcji ponoć nie ma to akcjonariuszy życząc im też strat. Taki mały zawistny ludek Jarko.
    O tym, że razem z kolegami nie macie pojęcia o prowadzeniu biznesu i podniecacie się stratą to już nie wspomnę.
    HR się jeszcze nie zwrócił, ale inwestor dalej pcha hajs w porty na konsole.
    I znowu mogę słuchać leszcza co ma stratę 30%, a kupował kota w worku, bo przecież taki jest ogarnięty.
    Albo mogę patrzeć co robi inwestor.

Więc dziękuję za powodzenia. Ze swojej strony życzę znalezienia jakiegoś celu w życiu oprócz bycia leszczem i jęczenia innym leszczom.
    Tak, tak fundu znają przyszłość. Idź nie wiem, poskacz. Napisałeś do KNF?
    11bit ma frost2. Dust nie ma nic, xd
    Gdyby biznes zakładali tylko ci co coś mają to by cała gospodarka już dawno się posypała.
    No, ale to właśnie ciągłe jęczenie niezgodne z prawdą, że THD nie ma nic pokazuje najlepiej, że nie masz pojęcia o biznesie, a skoro nie wiesz jak się rozkręca biznes od zera i jakie ryzyko to ze sobą wiąże to znaczy, że nie masz pojęcia o inwestowaniu.
    Więc prędzej to ludzie z TFI zajmujący się profesjonalnie inwestowaniem i rozumiejący jak się prowadzi biznes potrafią przewidzieć przyszłość THD niż jakiś leszcz twojego pokroju na forum bankiera.
    Haha i dalej zero rozmowy o spółce tylko jakieś dziwne teksty. Nie obchodzi mnie czemu tu jestes, rozmawiamy o spolce a nie o fundusze mnie tobie czy fiutku w polu maku. Liczy sie spolka i to co soba reprezentuje, jej dzialania, jej wyniki, jej rezultaty, jej plany. Ja niklgo nie zachecam ani nie odradzam od zakupu akcji bo mnie to nie obchodzi. Jedyne o czym pisze to o slabosciach tej spolki, jej nieudolnosciach a ty zamiast jej bronic (bo nie ma czego bronic) piszesz o mnie i o fundach. Jakie to zalosne
    Mało tego.. nawet prezes pisał że przed nimi najciezszy okres. I ze nie maja kasy na realizacje projektow i szukaja partnera. Ale ty dragonik wiesz lepiej bo przeciez fundusz tu siedzi haha
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Jarko dawca kapitału nikt tu z takimi leszczami jak ty nie chce prowadzić żadnej konwersacji. The Dust to spółka w którą inwestują tłuste koty. No ale jednak gdybyś chciał ponownie wrócić to wiesz, do roboty, zarób na akacje a nie męcz nas twoim stękaniem.
  • Re: A w inkwizytora.... Autor: ~Xd [31.0.54.*]
    Tłuste koty? Lol
    tak ciebie to nie obchodzi, że siedzisz tu non stop. Przynajmniej nie bądź aż tak żałosny w swoich kłamstwach.
[x]
THEDUST 0,00% 1,35 2025-09-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.