• Zegar tyka... Autor: ~alejaja [93.157.119.*]
    Już tylko 4 dni do raportu za 1Q24
    Cieszycie się?
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~Betonstal [46.134.119.*]
    Spadz bez papiera pyta i prosi Boga o lipę, dna polaczka pisiorka katolika
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~alejaja [93.157.119.*]
    Dnia 2024-05-11 o godz. 10:46 ~Betonstal napisał(a):
    > Spadz bez papiera pyta i prosi Boga o lipę, dna polaczka pisiorka katolika

A gdzieś to chory łbie wyczytał, że proszę Boga o cokolwiek? Tylko zapytałem czy się cieszycie i zaraz przyleciałeś z pianą na buzi, ciekawe dlaczego? Pewnie sobie w chorej głowie wyimaginowałeś że mam tajne informacje od wyimaginowanego szwagra w zarządzie, że raport będzie lipa co? A może nie będzie? W końcu będzie w nim zaksięgowana sprzedaż oze energy :) To cieszysz się czy nie? Swoją drogą słaby ten twój lekarz, że cię jeszcze przymusowo nie hospitalizował.
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~Betonstal [178.216.143.*]
    Nie tłumacz się i się nie bój, kominiarze nie przyjadą ale pewnie wezwanie dostaniesz, radzę mówić prawdę to są bardzo poważne zarzuty
    Buahahaha i święty mikołaj, po ciebie przyjdą chłopaki z kaftanem, ale nadal nie wiem czy się cieszysz czy nie?
    Będziesz się śmiał baranim głosem , infa poufne ujawnił, pewnie chciałeś tanio kupić i dlatego info ujawniłeś, bądź uważny, staraj się być szczesliwy , uszy masz przezroczyste wiec koniec synku pisania .
    Dnia 2024-05-11 o godz. 12:39 ~Betonstal napisał(a):
    > Będziesz się śmiał baranim głosem , infa poufne ujawnił, pewnie chciałeś tanio kupić i dlatego info ujawniłeś, bądź uważny, staraj się być szczesliwy , uszy masz przezroczyste wiec koniec synku pisania .

Synka to sobie szukaj, wśród takich jak ty naganiaczy i naciągaczy. Jeśli wiesz o jakimś popełnionym przestępstwie, to twoim psim obowiązkiem w myśl artykułu 240KK jest powiadomienie o nim organów ścigania, jeśli natomiast fałszywie te organa powiadomisz to w myśl artykułu 238KK

Kto zawiadamia o przestępstwie, lub o przestępstwie skarbowym organ powołany do ścigania wiedząc, że przestępstwa nie popełniono, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Dodatkowo pozwany zostaniesz na drodze postępowania cywilnego. I nie pomoże tutaj "jo nie wiedzioł" "wydawało mi się" "ja to wszystko w dobrej wierze" Zwłaszcza że zostałeś właśnie uprzedzony. A jeśli będziesz próbował się zasłaniać kolokwialnie pisząc "żółtymi papierami" (które z dużą dozą prawdopodobieństwa posiadasz) lub inną chorobą, to w ślad za wnioskiem karno-cywilnym skierowany zostanie wniosek o twoją obserwację psychiatryczną w ośrodku zamkniętym. Mam wiedzą, umiejętności i możliwości żeby takie postępowanie przeprowadzić, więc radzę ci się zastanowić zanim znowu zaczniesz wypisywać w necie głupoty i groźby, które są owocem twojej chorej wyobraźni.
    Ty wiesz synku dokładnie co się dzieje w spółce nasz poufna wiedzę i pomogłeś mi podjąć decyzję inwestycyjną , dziękuję bardzo, jeżeli jesteś niewinny to czego się tak panicznie boisz i tlumaczysz , jeżeli jeszcze coś się dowiesz daj znać
    Dnia 2024-05-11 o godz. 13:06 ~Betonstal napisał(a):
    > Ty wiesz synku dokładnie co się dzieje w spółce nasz poufna wiedzę i pomogłeś mi podjąć decyzję inwestycyjną , dziękuję bardzo, jeżeli jesteś niewinny to czego się tak panicznie boisz i tlumaczysz , jeżeli jeszcze coś się dowiesz daj znać

Czego ja się boję? I co się dzieje w spółce? To że ktoś przez kilka lat skupował po trochu akcje o czym sami żeście raportowali np tutaj https://www.bankier.pl/forum/temat_tu-macie-link-o-pozyczce-z-przed-miesiecy-to-dowod-na-gre-na-krotko,50757781.html to jest poufna wiedza? Ja odpowiadam na twoje brednie, a nie tłumaczę się. To że się tobie coś wydaje to już nie jest mój problem. Masz rację więcej ci niczego nie będę wyjaśniał bo ty jesteś ograniczony umysłowo. Czekam zatem na dalsze kroki o moich już zostałeś poinformowany.

Aleluja , dziękuję jeszcze raz za informację o wykupie po złotówce za 1 akcję , pomogłeś w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych w spółkę , daj znać gdy będziesz znów miał pewne info
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~WezPigulke [37.248.162.*]
    My się nabijamy z gniota, a typ myśli, że dołujemy i skupujemy. Aż się oplułem. Haha.

Życiowe niedojdy, czekają i się doczekać nie mogą. Tak, tak…….

Lada moment odpal, lada moment, już za rogiem, już tuż tuż.

2 zł, później 5 zł

Buahhahahaha
    Dnia 2024-05-11 o godz. 14:47 ~Betonstal napisał(a):
    > Aleluja , dziękuję jeszcze raz za informację o wykupie po złotówce za 1 akcję , pomogłeś w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych w spółkę , daj znać gdy będziesz znów miał pewne info

Mam nadzieję że będę miał okazje przekazać ci "pewne info" prosto w twarz. Czekam.
    I tak dzięki za info , pomogłeś podjąć decyzję, daj znać gdy będziesz miał coś konkretnego , dzięki aleluja , tylko bądź ostrożny
    Dnia 2024-05-11 o godz. 16:00 ~Betonstal napisał(a):
    > I tak dzięki za info , pomogłeś podjąć decyzję, daj znać gdy będziesz miał coś konkretnego , dzięki aleluja , tylko bądź ostrożny

Nie wymiguj się, jesteś przekonany o złamaniu prawa więc czekam na złożenie powiadomienia o nim. Nie bój się nic ci nie zrobię niezgodnego z prawem, wszystko odbędzie się na drodze prawnej, a wykorzystam ją dogłębnie. Oskarżasz mnie o poważne złamanie prawa, więc masz obowiązek powiadomienia o tym odpowiednich organów, ja czekam, chętnie się skonfrontuję z tymi fałszywymi oskarżeniami a później z tobą, oczywiście na drodze prawnej.
    Aleluja słyszałem że jesteś też na inm , pewnie masz w tej spółce swoich ludzi więc doraz czy kupić akcje , aleluja plis
    Aleluja dzięki za cenne info od ciebie że odkupili po 1 zeta to zmienia u mnie inwestycje gdyż chciałem kupić za 1 zł i sprzedać po 10 zł , twoje info jest prawdziwe gdyż ja ci ufam , pa
    Dnia 2024-05-11 o godz. 16:18 ~Betonstal napisał(a):
    > Aleluja dzięki za cenne info od ciebie że odkupili po 1 zeta to zmienia u mnie inwestycje gdyż chciałem kupić za 1 zł i sprzedać po 10 zł , twoje info jest prawdziwe gdyż ja ci ufam , pa

Sklejaj dalej wariata, bohaterze zza klawiatury, ja cię pierwszy szukać psycholu nie będę, ty mnie możesz znaleźć od razu, wystarczy tylko złożyć zawiadomienie o którym tak chętnie pisałeś w tylu postach.
    A co do info to masz tutaj przecież swojego guru, to on donosił o tym że short skupuje i to już 3 lata temu, więc po co ci info z drugiej reki jak możesz je mieć u źródeł? Ile masz lat, że myślisz że rzucanie fałszywych oskarżeń i straszenie jakąś odpowiedzialnością za wyimaginowane "przestępstwa" kogoś wystraszy i zrobi na kimś wrażenie? No i ciągle nie odpowiedziałeś na kluczowe pytanie - Czy się cieszysz?
    Kogo ja mam zawiadamiać przecież Ty mi pomagasz podjąć decyzje inwestycyjna ,dzięki aleluja
    Aleluja czy się cieszę , powiem ci 15 . 05 . , może coś doradzisz mądrego
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~oze [31.61.188.*]
    Ciekawe czy przy okazji raportu dalej będziecie próbowali nawijać makaron na uszy o spadających przychodach :) jak by to kogoś z nas w ogóle ruszało :)

Co z tego że takie JSW czy Azoty mają przychody w miliardach skoro rentowność marna lub nawet na minusie. Liczy się zysk w odniesieniu do kapitalizacji spółki. Czasem też warto spojrzec na zobowiązania bo często spółka je spłaca żeby zapłacić niższe podatki. Tyle. Ale wy matołki jeszcze liczycie że coś ugracie i uda się wam zebrać te 1000 sztuk hehe.

Październik 2025 odkupione ma być 1,7mln akcji z 4,2mln pożyczonych haha NIEWYKONALNE !. Obstawiam kurs powyżej 4zł. To sobie policzcie ile zarobię skoro średnia poniżej 80groszy.
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~WeźPigulke [37.248.212.*]
    Przychody spadły o ponad 90% A co?
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~precz [83.30.238.*]
    Dnia 2024-05-12 o godz. 08:04 ~oze napisał(a):
    > Ciekawe czy przy okazji raportu dalej będziecie próbowali nawijać makaron na uszy o spadających przychodach :) jak by to kogoś z nas w ogóle ruszało :)
    > >
    > > Co z tego że takie JSW czy Azoty mają przychody w miliardach skoro rentowność marna lub nawet na minusie. Liczy się zysk w odniesieniu do kapitalizacji spółki. Czasem też warto spojrzec na zobowiązania bo często spółka je spłaca żeby zapłacić niższe podatki. Tyle. Ale wy matołki jeszcze liczycie że coś ugracie i uda się wam zebrać te 1000 sztuk hehe.
    > >
    > > Październik 2025 odkupione ma być 1,7mln akcji z 4,2mln pożyczonych haha NIEWYKONALNE !. Obstawiam kurs powyżej 4zł. To sobie policzcie ile zarobię skoro średnia poniżej 80groszy.

Ty zakłamana wszo, przypomnieć ci jak tutaj latałeś z fujarą na wierzchu i darłeś cały czas mordę 200 milionów przychodów 200 milionów przychodów!!! Albo przychody wzrosły!!! Teraz już to nie jest ważne prawda? Teraz już cię to nie ruszatka, a jeszcze rok temu tobiłeś z tego główny atut tej spółki. Tylko że wtedy to jedynie ta spółka wypracowywała zyski bo obie spółki od części były na minusie, nie wspominając już o mega inwestycji zza oceanu. Zobaczymy jak teraz. Jeśli by ta oze ogłosiła upadłość to też byś próbował wciskać ludziom kit że to rewelacyjna wiadomość. Już szmaciarzu dobrze wiesz co się szykuje i przygotowujesz sobie grunt na kolejne opowiadania bzdur. Zmiękła ci rura co? Rok temu jeszcze obstawiałeś kurs 15 zł. Zresztą twoje brednie są tak samo wiarygodne jak ty z tym zakupem za 75 groszy Nawet cię vincent dobrze podsumował że kilka sztuk za tyle kupiłeś (a siedziałeś już ubrany przez shorta po uszy w drogich akcjach na co wskazuje to że naganiałeś dużo wcześniej przy znacznie wyższym kursie). I wymarzony kurs 4 zł (zamiast 15) rewelacja zwłaszcza że short sprzedawał pożyczone akcje za 6 zł :)
  • do oze Autor: ~Realista [192.34.82.*]
    Dnia 2024-05-12 o godz. 08:04 ~oze napisał(a):
    > Ciekawe czy przy okazji raportu dalej będziecie próbowali nawijać makaron na uszy o spadających przychodach :) jak by to kogoś z nas w ogóle ruszało :)
    > >
    > > Co z tego że takie JSW czy Azoty mają przychody w miliardach skoro rentowność marna lub nawet na minusie. Liczy się zysk w odniesieniu do kapitalizacji spółki. Czasem też warto spojrzec na zobowiązania bo często spółka je spłaca żeby zapłacić niższe podatki. Tyle. Ale wy matołki jeszcze liczycie że coś ugracie i uda się wam zebrać te 1000 sztuk hehe.
    > >
    > > Październik 2025 odkupione ma być 1,7mln akcji z 4,2mln pożyczonych haha NIEWYKONALNE !. Obstawiam kurs powyżej 4zł. To sobie policzcie ile zarobię skoro średnia poniżej 80groszy.

Skoro NIEWYKONALNE to znaczy, że nie oddadzą :) Zebrali od frajerów ponad 20 baniek. Ciekawe czy wyślą pocztówkę z Bahamów jak Kania, czy wytypują kozła ofiarnego któremu odpalą np bańkę żeby poszedł siedzieć i został po 3 latach warunkowo zwolniony. Jest też opcja, że nie pójdzie siedzieć w ogóle i będzie to kosztowało o połowę mniej ale o tym napiszę kiedyś osobno.
  • Re: do oze Autor: ~Pelikan [37.248.221.*]
    Zegar tyka do beznadziejnego raportu, a później będzie tykał do 12 roztrzygnięcia przetargu do rozminowywania Ukrainy, później będzie tykał do skupu, będzie znowu do raportu, do 13 rozstrzygnięcia… i tak w nieskończoność, aż do 10 groszy.
  • Re: Zegar tyka... Autor: ~odp [84.205.172.*]
    staryznajomek co ty piszesz?
    Od tych strat to ci się już we łbie pomieszało, hahaha.
    Kup sobie metr gumy i strzel w beret:) I trzymaj się zdała od OZE, bo tu będziemy zarabiać, o czym ty nie masz pojęcia). Bez odbioru..
[x]
OZECAPITAL -2,14% 0,37 2025-12-19 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.