Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,93 zł , zmiana od tamtej pory: -61,21%

Re: Zegar tyka...

Dnia 2024-05-11 o godz. 13:06 ~Betonstal napisał(a):
> Ty wiesz synku dokładnie co się dzieje w spółce nasz poufna wiedzę i pomogłeś mi podjąć decyzję inwestycyjną , dziękuję bardzo, jeżeli jesteś niewinny to czego się tak panicznie boisz i tlumaczysz , jeżeli jeszcze coś się dowiesz daj znać

Czego ja się boję? I co się dzieje w spółce? To że ktoś przez kilka lat skupował po trochu akcje o czym sami żeście raportowali np tutaj https://www.bankier.pl/forum/temat_tu-macie-link-o-pozyczce-z-przed-miesiecy-to-dowod-na-gre-na-krotko,50757781.html to jest poufna wiedza? Ja odpowiadam na twoje brednie, a nie tłumaczę się. To że się tobie coś wydaje to już nie jest mój problem. Masz rację więcej ci niczego nie będę wyjaśniał bo ty jesteś ograniczony umysłowo. Czekam zatem na dalsze kroki o moich już zostałeś poinformowany.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL -2,14% 0,37 2025-12-19 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.