• Ciekawie zrobiło się Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    Piękna ta podaz na 13, to już pewnie leszczynki na 14,15 ,16 i ten leszczyk co rozbierał się na 13 z ukrytego już nie doczekają zapewne....
    Ktoś jak kupuje papier na dłuzej zarobi, kto chciał 7% dziennie na DT robić przeliczył się.
    Kleszcze.
    No to ludziska zdenerwowali sę, a było kłody rzucac inwestorom pod nogi?
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: bart07 [192.168.7.*]
    brawo!!!

teraz albo oddadzą po 0,12 albo sobie poczekają

nie sądziłem że uda mi się jeszcze dobrać po 0,13
    ale po 0,12 to już naprawdę promocja

dziękuję
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: krzysogi [88.156.151.*]
    ...szkoda, że już nie mam za co dobrać...
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: ober1 [85.181.189.*]
    ..oj zeby jutro nie bylo nizej..
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: jaras21 [87.105.45.*]
    Dnia 2009-05-05 o godz. 16:14 ober1 napisał(a):
    > ..oj zeby jutro nie bylo nizej..
    Martwisz się tym. Jak ludziska nie chcieli wzrostów, to będą musieli pogodzić się ze stratą. Ja się cieszę i to bardzo, zainwestowałem skromnie, chwilową stratę (akceptowalną) przeboleję. A jest szansa dobrać pytanie do ilu panika i strach obali kurs, najlepiej jak najniżej może być nawet 0.01 jak ktoś wspomniał, więcej dokupię dużo więcej. Wymieni się akcjonariat może mniej będzie groszowców=większe wybicie i zarobek. Wystarczy poczekać.
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: obsidian [84.10.38.*]
    Bankierze, czy możesz pisać tak by coś z tego wynikało? Twoje wpisy są na tyle enigmatyczne by nic nie znaczyły, stałeś się forumową Pytią.
    Winą, że coś nie wychodzi obarczasz leszczy, a przecież wiesz, że całkowitej dyscypliny nie zaordynujesz. W ten sposób zawsze będziesz kryty. Myślę, że masz pewną powinność wobec wielu osób, chyba, że jedziesz na zasadzie zero sentymentu w biznesie.
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: bb86 [137.205.71.*]
    sie ego koledze bankierowi przez te kilka m-cy rozroslo ;-)
    a wystarczylo sie trzymac wlasnych przewidywan... :>
  • UWAGA NA BANKIER 1972 Autor: green-spam [78.105.87.*]
    NIE POWIEM ZE NIEMA WIEDZY ALE NIESTETY NAGANIA MALYCH CIULACZY

PISZE DOŚĆ ELOKWENTNIE I PRZEZ TO LESZCZE GO SŁUCHAJA

NIESTETY DBA TYLKO O SWOJ INTERES

ZAROBICIE PRZY NIM 20-40 % TYLKO PO TO ZEBY PUZNIEJ STRACIĆ 80%

spekólować terz trzeba umieć , do tego nie wystarczą porady bankiera
  • Re: UWAGA NA BANKIER 1972 Autor: martin-dtr [62.21.46.*]
    ...heheheee............speqlować...tak....na lescykach....do póki jakis lescyk mu siem do d... nie dobieże.....lóp ktoś z blachą.....

....."sorki za literufki".....
  • Re: UWAGA NA BANKIER 1972 Autor: baskerville [77.115.90.*]

czytają.............czytają.........czytają...........i nic nie kumają !!!
    nadal bzdury wypisują...............jakieś rekomendacje............których w rzeczywistości nie ma............. statystyki ................które o czym innym świadczą ...............jakieś kłody na sesji...................jakieś UFO ( DT ).............ale jak ktoś zwraca uwagę na rzeczywistość........................to Cię oplują.................wyślą posłańca..............żeby Cię jeszcze raz opluł na innej spółce ..................albo napiszą wątek sponsorowany...........FENOMEN................
    Jest ich 5 / janusz , krzysztof , cezary . alicja ...........kto 5 ? /
    Ale ja baskerville nie jestem Sherlock' iem Holmes' em - tylko psem z tej powieści '-)

Żegnam Was !!!

Na 5 lat !!!
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: pijok [79.191.226.*]
    bankier1972 , odpowiedz mi na jedno pytanie (zaznaczam że nie posiadam żadnych walorów wskazanych przez Ciebie)

A więc : Czy Ty to robisz poważnie czy tak dla jaj...?

Proszę tylko o krótką odpowiedź...
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: mariusz1979 [82.160.206.*]
    oj leszczyki leszczyki Wam to sie chyba zupełnie nudzi między sesjami, no w sumie tak nie ma wtedy gzie zainwestować tych swoich 300 złotych, to w weekend w ogóle musicie się nudzić no chyba że wtedy na automatach do gry tracicie bo widze że dla Was dzień bez straty jest dniem straconym :D

Autor: pijok [79.191.226.*], 2009-05-05 21:40
    bankier1972 , odpowiedz mi na jedno pytanie (zaznaczam że nie posiadam żadnych walorów wskazanych przez Ciebie)

to skoro nie masz papieru VV to po cholerę mącisz w tym temacie??
    właśnie przez takich leszczy wtrącających wszędzie swoje 3 grosze my nie możemy realizować swoich celów.
    i powiedzcie szczerze po cholerę Wam te głupie zabawy słowne??
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: baskerville [77.115.90.*]
    Witam ~pijok '-)
    Ja Ci odpowiem , bo kapitan b72 za jakiś czas nie będzie miał dostępu do internetu !!!
    Bankier1972 prowadzi tutaj DUŻY INTERES na bardzo poważnie, może nawet to dla niego 'życiowy interes".....................hmmm
    Obserwowałem sesje na V V - wtorek i środa ( dzisiaj 06-05-2009 ) i widziałem , jak
    bankier 1972 z 4 graczami ( jeden z nich wypowiadał sie na forum parkietu ) manipulowali kursem !!!
    Wszystko sprawdzi KNF !!!!
    Ja tego dopilnuję !!!!

pozdrawiam WAS

mariusz
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: baskerville [77.115.90.*]
    Ciekawie zrobiło się................................hmmmm bankier1972 ?
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: led_zeppelin [213.158.196.*]
    Do green_spama.
    pomijając to wszystko, zobaczyłem 4 orty. A jestem na bani:-)
    Powodzicha:-)
  • Re: Ciekawie zrobiło się ,to o nas piszą Autor: neutron40 [95.49.141.*]
    Ta spółka bezsprzecznie wygrywa jednak w innej konkurencji – jest najczęściej dyskutowaną spółką na forum Bankiera. Ostatni miesiąc to aż ponad 2 600 postów tylko o Centrozapie. Co ciekawe drugą najpopularniejszą spółką na forum jest firma... notowana na NewConnect. Aby nie psuć elementu zaskoczenia, co to za spółka - tutaj publikujemy link do burzliwych dyskusji na jej temat.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kwietniowy-przeglad-najpopularniejszych-spolek-gieldowych-1947358.html
  • Re: Ciekawie zrobiło się ,to o nas piszą Autor: baskerville [77.113.21.*]
    neutron40 ,
    czytasz wcześniejsze posty?

a może ty jesteś tym 5-tym?

mariusz
  • Re: Ciekawie zrobiło się ,to o nas piszą Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    chlopie daj juz spokoj badz powazny...dojedziemy do konca czerwca do 20zł JWC? jak myslisz szansa jest??
  • Reaktywacja :) Autor: mariusz1979 [95.40.243.*]
    halo halo panowie, czy ktoś z Was jest jeszcze na papierze??

Pozdrawiam
  • Re: Reaktywacja :) Autor: dather [83.29.109.*]
    Owszem ;)

Pozdrawiam Wszystkich cierpliwych i dążących do celu ;)
  • Re: Reaktywacja :) Autor: marekpawlowski [91.192.165.*]
    Bankier jeżeli twierdzisz że na Vision rekomendowałeś przy 5gr. to przypomnij sobie stare posty :

Pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
    Autor | bankier1972 [192.168.1.*] 2009-04-15 12:27
    Zobacz wątki dotyczące Virtual Vision
    Zobacz profil Virtual Vision
    co ciekawe dopiero zaczniemy rosnąć, wyłamanie 10 gr otwiera droge to ceny z emisji,
    w przyszłym tygodniu zwiększe pakiet, jak potwierdzą mi się infa że spółka nie ma wogóle kredytów.
    Jeżeli będziemy mieli finansowanie z unii, z programu innowacje to spółka w tym roku może kosztować 50gr, bo kto sprzeda jak Prezes nie zamierza a ja tanio skóry nie oddam:)

Re: pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
    Autor: bankier1972 [213.158.196.*], 2009-04-15 22:20
    sorki że Cię rozebrałem.
    choć to dla Ciebie lekcja, nie daj się uleszczać, odleszczanie to naturalny proces,
    trzeba to robić jak dezynsekcję:)
    aby papier złapał normalny trend.
    chodzi o to że jak jest wachnięcie to dobieraj uśredniając a nie panikujesz i robią z Ciebie przysłowiowego frajera (sorki za wyrażenia.ale tak się mówi)
    choć dzięki temu miałem obrót w minutę, zbyt 11, odebranie po 10 tej samej ilości...
    no nic a podaż czasami jest a potem znika,
    a papier ma perspektywę i tym się kieruj a nie jakimś tam wahnięciem
    pozdr
    20gr w tym tygodniu jeszcze,
    niewykluczone ze jutro..

i gorące tematy z KROSNA :
    Autor: bankier1972 [192.168.1.*], 2009-04-15 13:43
    Krosno być może bedziesz jeszcze chciał kupić po 80gr, czytaj jutro Puls Biznesu ...

Przestałem dawno śledzić wątki VV .Masz jeszcze jakiś pakiet VV ? A KROSNO ?
  • Re: Ciekawie zrobiło się Autor: pijok [83.11.144.*]
    to też jest fajne
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.