Piękna ta podaz na 13, to już pewnie leszczynki na 14,15 ,16 i ten leszczyk co rozbierał się na 13 z ukrytego już nie doczekają zapewne....
Ktoś jak kupuje papier na dłuzej zarobi, kto chciał 7% dziennie na DT robić przeliczył się.
Kleszcze.
No to ludziska zdenerwowali sę, a było kłody rzucac inwestorom pod nogi?
Dnia 2009-05-05 o godz. 16:14 ober1 napisał(a):
> ..oj zeby jutro nie bylo nizej..
Martwisz się tym. Jak ludziska nie chcieli wzrostów, to będą musieli pogodzić się ze stratą. Ja się cieszę i to bardzo, zainwestowałem skromnie, chwilową stratę (akceptowalną) przeboleję. A jest szansa dobrać pytanie do ilu panika i strach obali kurs, najlepiej jak najniżej może być nawet 0.01 jak ktoś wspomniał, więcej dokupię dużo więcej. Wymieni się akcjonariat może mniej będzie groszowców=większe wybicie i zarobek. Wystarczy poczekać.
Bankierze, czy możesz pisać tak by coś z tego wynikało? Twoje wpisy są na tyle enigmatyczne by nic nie znaczyły, stałeś się forumową Pytią.
Winą, że coś nie wychodzi obarczasz leszczy, a przecież wiesz, że całkowitej dyscypliny nie zaordynujesz. W ten sposób zawsze będziesz kryty. Myślę, że masz pewną powinność wobec wielu osób, chyba, że jedziesz na zasadzie zero sentymentu w biznesie.
czytają.............czytają.........czytają...........i nic nie kumają !!!
nadal bzdury wypisują...............jakieś rekomendacje............których w rzeczywistości nie ma............. statystyki ................które o czym innym świadczą ...............jakieś kłody na sesji...................jakieś UFO ( DT ).............ale jak ktoś zwraca uwagę na rzeczywistość........................to Cię oplują.................wyślą posłańca..............żeby Cię jeszcze raz opluł na innej spółce ..................albo napiszą wątek sponsorowany...........FENOMEN................
Jest ich 5 / janusz , krzysztof , cezary . alicja ...........kto 5 ? /
Ale ja baskerville nie jestem Sherlock' iem Holmes' em - tylko psem z tej powieści '-)
oj leszczyki leszczyki Wam to sie chyba zupełnie nudzi między sesjami, no w sumie tak nie ma wtedy gzie zainwestować tych swoich 300 złotych, to w weekend w ogóle musicie się nudzić no chyba że wtedy na automatach do gry tracicie bo widze że dla Was dzień bez straty jest dniem straconym :D
Autor: pijok [79.191.226.*], 2009-05-05 21:40
bankier1972 , odpowiedz mi na jedno pytanie (zaznaczam że nie posiadam żadnych walorów wskazanych przez Ciebie)
to skoro nie masz papieru VV to po cholerę mącisz w tym temacie??
właśnie przez takich leszczy wtrącających wszędzie swoje 3 grosze my nie możemy realizować swoich celów.
i powiedzcie szczerze po cholerę Wam te głupie zabawy słowne??
Witam ~pijok '-)
Ja Ci odpowiem , bo kapitan b72 za jakiś czas nie będzie miał dostępu do internetu !!!
Bankier1972 prowadzi tutaj DUŻY INTERES na bardzo poważnie, może nawet to dla niego 'życiowy interes".....................hmmm
Obserwowałem sesje na V V - wtorek i środa ( dzisiaj 06-05-2009 ) i widziałem , jak
bankier 1972 z 4 graczami ( jeden z nich wypowiadał sie na forum parkietu ) manipulowali kursem !!!
Wszystko sprawdzi KNF !!!!
Ja tego dopilnuję !!!!
Ta spółka bezsprzecznie wygrywa jednak w innej konkurencji – jest najczęściej dyskutowaną spółką na forum Bankiera. Ostatni miesiąc to aż ponad 2 600 postów tylko o Centrozapie. Co ciekawe drugą najpopularniejszą spółką na forum jest firma... notowana na NewConnect. Aby nie psuć elementu zaskoczenia, co to za spółka - tutaj publikujemy link do burzliwych dyskusji na jej temat.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kwietniowy-przeglad-najpopularniejszych-spolek-gieldowych-1947358.html
Bankier jeżeli twierdzisz że na Vision rekomendowałeś przy 5gr. to przypomnij sobie stare posty :
Pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
Autor | bankier1972 [192.168.1.*] 2009-04-15 12:27
Zobacz wątki dotyczące Virtual Vision
Zobacz profil Virtual Vision
co ciekawe dopiero zaczniemy rosnąć, wyłamanie 10 gr otwiera droge to ceny z emisji,
w przyszłym tygodniu zwiększe pakiet, jak potwierdzą mi się infa że spółka nie ma wogóle kredytów.
Jeżeli będziemy mieli finansowanie z unii, z programu innowacje to spółka w tym roku może kosztować 50gr, bo kto sprzeda jak Prezes nie zamierza a ja tanio skóry nie oddam:)
Re: pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
Autor: bankier1972 [213.158.196.*], 2009-04-15 22:20
sorki że Cię rozebrałem.
choć to dla Ciebie lekcja, nie daj się uleszczać, odleszczanie to naturalny proces,
trzeba to robić jak dezynsekcję:)
aby papier złapał normalny trend.
chodzi o to że jak jest wachnięcie to dobieraj uśredniając a nie panikujesz i robią z Ciebie przysłowiowego frajera (sorki za wyrażenia.ale tak się mówi)
choć dzięki temu miałem obrót w minutę, zbyt 11, odebranie po 10 tej samej ilości...
no nic a podaż czasami jest a potem znika,
a papier ma perspektywę i tym się kieruj a nie jakimś tam wahnięciem
pozdr
20gr w tym tygodniu jeszcze,
niewykluczone ze jutro..
i gorące tematy z KROSNA :
Autor: bankier1972 [192.168.1.*], 2009-04-15 13:43
Krosno być może bedziesz jeszcze chciał kupić po 80gr, czytaj jutro Puls Biznesu ...
Przestałem dawno śledzić wątki VV .Masz jeszcze jakiś pakiet VV ? A KROSNO ?