Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Reaktywacja :)

Bankier jeżeli twierdzisz że na Vision rekomendowałeś przy 5gr. to przypomnij sobie stare posty :

Pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
Autor | bankier1972 [192.168.1.*] 2009-04-15 12:27
Zobacz wątki dotyczące Virtual Vision
Zobacz profil Virtual Vision
co ciekawe dopiero zaczniemy rosnąć, wyłamanie 10 gr otwiera droge to ceny z emisji,
w przyszłym tygodniu zwiększe pakiet, jak potwierdzą mi się infa że spółka nie ma wogóle kredytów.
Jeżeli będziemy mieli finansowanie z unii, z programu innowacje to spółka w tym roku może kosztować 50gr, bo kto sprzeda jak Prezes nie zamierza a ja tanio skóry nie oddam:)

Re: pieknie 100% w 3 dni od rekomendacji,
Autor: bankier1972 [213.158.196.*], 2009-04-15 22:20
sorki że Cię rozebrałem.
choć to dla Ciebie lekcja, nie daj się uleszczać, odleszczanie to naturalny proces,
trzeba to robić jak dezynsekcję:)
aby papier złapał normalny trend.
chodzi o to że jak jest wachnięcie to dobieraj uśredniając a nie panikujesz i robią z Ciebie przysłowiowego frajera (sorki za wyrażenia.ale tak się mówi)
choć dzięki temu miałem obrót w minutę, zbyt 11, odebranie po 10 tej samej ilości...
no nic a podaż czasami jest a potem znika,
a papier ma perspektywę i tym się kieruj a nie jakimś tam wahnięciem
pozdr
20gr w tym tygodniu jeszcze,
niewykluczone ze jutro..

i gorące tematy z KROSNA :
Autor: bankier1972 [192.168.1.*], 2009-04-15 13:43
Krosno być może bedziesz jeszcze chciał kupić po 80gr, czytaj jutro Puls Biznesu ...

Przestałem dawno śledzić wątki VV .Masz jeszcze jakiś pakiet VV ? A KROSNO ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.