• Może mały konkurs? Autor: ~Bartass [95.108.25.*]
    Może dla rozładowania złych emocji mały konkurs. Jaki będzie kurs na koniec dnia. Umówmy się że propozycje piszemy do godziny 15.00
    Moja propozycja 45.00
    Moja
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~XXX [188.146.123.*]
    39 Niestety
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~XXX [79.184.63.*]
    Moim zdaniem będzie duży nacisk przed walnym na maksymalne obniżenie ceny akcji
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~iii [89.77.105.*]
    tu nikt nie ma złych emocji.
    te gierki już nie działają
    mogą sobie uwalać dalej, nikogo to nie interesuje
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~XXX [79.184.63.*]
    Mnie trochę interesuje mam tu sporo kasy
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~iii [89.77.105.*]
    większość tu siedzi długoterminowo, więc takie wahania kursu po prostu olewa się
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~max [89.228.101.*]
    dzisiaj to pewnie mareczek sprzedaje swoje akcje:)))
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~Mmarcin [5.173.146.*]
    Takie duże wahania kursu też o czymś świadczą że woda w jajkach zaczyna się im gotować pod wpływem presji czasowej. Natomiast druga sprawa jest taka gdzie jest np. KNF ???
  • Re: Może mały konkurs? Autor: ~marek [31.130.104.*]
    ty max z towarzystwa 360 ewentualnie prosiak + zajmij się sobą ja napisałem po ile sprzedam akcje, jak chcesz to kup.
    Samo skamlanie nie wystarczy.
  • Re: Może mały Autor: ~Max [104.28.130.*]
    Ja nie jestem z towarzystwa 360 ,bo w taką cene nie wierzę . Mi wystarczy 2 miliardy kapitalizacji i wysiadam .To tak dla Twojej mareczku informacji .
  • Re: Może mały Autor: ~marek [31.130.104.*]
    fajnie że tak kulturalnie odpisałeś przy tej cenie to kopalnia złota ! Tylko zazdrościć bogactwa, ja pamiętam czasy takiego biura penetrator i oszołomów którzy zaklinali że taka cena ma być i już, to jest giełda a nie koncert życzeń, tylko dlaczego nikt nie kupuje skoro to żyła złota ?
  • Re: Może mały Autor: ~Max [104.28.45.*]
    Marku chyba na giełdzie od niedawna jesteś i słabo znasz mechanizmy , to samo pisałeś przy 25 zł lub 28 zł ,a gdzie jest kurs teraz . Pomęczą teraz przy 40 z hakiem i za jakiś czas pójdzie wyżej .Rynek wieprzowiny dalej jest silny , koniunktura jest mega dobra i nie widać oznak osłabienia ,a to będzie wpływało na coraz wyższą wycenę . Do tego cetdrob dobrze rozwija gobarto i zwiększa jego wartość i majątek .A do dobrze dla nas ,bo jak by miało kiedyś dość do wyceny przez biegłego wyznaczonego przez sąd to drobni będą mega zadowoleni .
  • Re: Może mały Autor: ~Marco [79.150.154.*]
    Uwielbiam uśredniać w górę. Nie spodziewałem się że przez cały ostatni tydzień wpadnie mi prawie 3000 akcji. A świnie we Włoszech drogie i was to czeka to samo, no mnie też. Ciao!
  • Re: Może mały Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Odpowiadając, to gielda się interesuje od czasów banku śląskiego i niejedno widziałem. Samo zaklinanie że ma być tyle i tyle mnie śmieszy. Przypomnij sobie Mercatora, ludzie kupowali po 500-700 bo miało być powyżej 1000, To inna spólka inne realia ale kpię sobie z wycen po 360 bo cena nie zależy od tych co mają po kilka - kilkanąście tysięcy tylko od tych co mają kilkaset tys. A możliwości dogadania są różne.
  • Re: Może mały Autor: ~Pułtusk [213.134.186.*]
    Marku ale skoro cena zależy od tych którzy mają kilkaset tysięcy akcji, to znaczy że zależy także od nas.
    Bo załóżmy że ja posiadam 40 000 szabel i 10 innych z listy Gobartohodlers także mają po 40 000 akcji i już robi się tych akcji 440 000 „szabel”, a poza tą 10 jest wielu z mniejszą liczbą akcji i może się zrobić nagle milion akcji wśród tych nieszanowanych współwłaścicieli przedmiotowej spółki …
  • Re: Może mały Autor: ~Jaro [5.173.248.*]
    Dzisiaj akcje Gobarto to jak brakujacy puzzel z 1000 .Moze jako calosc obraz jest mniej wart, ale dla kolekcjonera obrazow ,ten jeden puzel wart jest niejednegi obrazu z kolekcji
  • Re: Może mały Autor: ~X5 [83.21.145.*]
    To jednak nie jest rynek. Tu posiadający ok. 91% może notowaniem sterować jednak, żeby zdobyć te brakujące do przymusowego ok. 4 % musi zapłacić.
  • Re: Może mały Autor: ~Pułtusk [213.134.186.*]
    Ja tu widziałem dziś podrygi automatu- dobrze widziałem czy mi się zdawało?
    Mimo wszystko ja dziś dokupiłem cennego papieru wartościowego za 50K
  • Re: Może mały Autor: ~Jaro [89.76.56.*]
    I chce to zrobic najmniejszym kosztem - to zrozumiale ,liczy ze ktos z Was peknie i sypnie do jego wora
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.