Chyba to była dobra decyzja bo ktoś najwyraźniej chce dobić tę spółkę. Zarząd pozwalając na to traci na wiarygodności, slabo to wygląda dla potencjalnego inwestora także. Bez sentymentu im odrabiamy na innych spółkach
Wierzę, że jeszcze odkupie po 14 50zl. Dobry zarząd SDS w tym pomoże, to jak na Scope było, ze 150 na 80 a potem up up up. Tymczasem zarabiamy na innych spółkach
Wg mnie zarząd robi błędy komunikacyjne ale to inna bajka. Pamiętajmy że na dużych spadkach najwięcej się zarabia, to jeszcze wg mnie może spaść max 20proc więc trzeba być czujną bo może być pompka. Głowy do góry, jeśli to nie przekręt to zrobimy na spółce ale na LT nie wiąże już tu przyszłości. Raczej kupno po 14-18 i sprzedaż po 35do40zl. Za takie rewelacje o których Sagan mówił, kurs jest śmieszny, brak zupełnie zainteresowania. Są obecnie lepsze spółki, a tu wrócimy :)))
Trzeba być czujną ale wg mnie jeszcze nie teraz, chociaż 20zl jest pewnie psychologiczne. Nie czuję tej spółki jako 20proc up, raczej mocne zdołowanie na stracie, potem boczniak i po emisji systematyczne up. Jak poprzednie