• mała poprawka Autor: ~aro [77.114.214.*]
    OLIMPIC 2-3 miesiące.

Dodam jeszcze że korci mnie umieszczenie całej kwoty w ace
  • Re: mała poprawka Autor: ~aro [77.114.214.*]
    OLYMPIC nie OLIMPIC ;-)
  • Re: mała poprawka Autor: ~chet [77.253.81.*]
    Nie radzę....Po wynikach 1szego kwartału może sporo spaść..
  • Re: mała poprawka Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    ale zes teraz pier....ął:)
  • Re: mała poprawka Autor: kotylak81 [88.156.92.*]
    Mam pomyśł.Sądząc po formie wypowiedzi niektórych na forum mam wrazenie że mamy doczynienia z ludzmi bawiącymi się w inwestowanie.Proponuje o podanie orientacyjnej ilosci akcji ACE.Powiedzmy w taki sposób
    od 1-5000 - mało
    od 5000 - 15000 srednio
    15000 - 30000 dużo
    30000 + bardzo duzo
    Mam nadzieje że niebedzie ściemy,to czysta ciekawość i chęć sprawdzenia czym ryzykujecie ;))Sam moge wpisać - dużo
  • Re: mała poprawka Autor: ~Pawel1981 [87.198.232.*]
    Srednio
  • Re: mała poprawka Autor: ~chet [87.205.196.*]
    Ja tylko napisałem,że nie radzę wszystkich środków umieszczać w tej spółce.Obserwuję jej notowania od dawna - kurs zachowuje się mało przewidywalnie.Maj jest wielką niewiadomą..Skoro były przestoje to wyniki 1 kwartału raczej będą słabe.Mam średnio ok 10 tys akcji tej spółki le różnie i waha się on od 0 do 50 tys..JAk ktoś ma cierpliwość i może kilka lat czekać to być może zarobi na niej wielokrotnie..
  • Re: mała poprawka Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    papier na obecnych poziomach w konsolidacji po ostatnich mocnych wzrostach...poziom ten wskazuje na wyjątkową siłę tego papiera co daje nadzieje na kolejny rownie silny ruch w gore w okolice 5zł.
    pewnie ze za calosc nie ma sie co pakowac. zawsze nalezy miec kilka spolek
    pozdr
  • Re: mała poprawka Autor: ~aro [77.113.137.*]
    dzięki za opinie, ale cały czas czekam na komentarz dotyczący portfela, który zamieściłem wcześniej. Pieniądze mogę zainwestować dopiero po 10 czerwca.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.160.172.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: mała poprawka Autor: kotylak81 [88.156.92.*]
    Pewniw juz większość się zorientowała - pracuje w jednej z firm nalezących do Ace.Pierwszy kwartał był BARDZO cieżki,zwolnienia,spadek zamówień,niektórzy odbiorcy zamawiają 1/20 tego co w latach poprzednich,jaest już Maj sytułacja powoli się stabilizuje zamówienia lekko wzrosły.Nie wiem jak zareagują inwestorzy na wyniki pierwszego kwartału,a wiem ze firma w której pracuje (EBCC) ciągneła cały holding w pozostałych było jeszcze gorzej..Jest pewne w 100% że firma przetrwa i wyjdzie z kryzysu śilniejsza,tak samo jak jest pewne ze wszystkie trzy firmy maja nowych klijentów i nowe zamówienia(narazie minimalne) i kiedy kryzys się skończy są gotowe do ukrojenia jeszcze większego kawałka tortu niz przed kryzysem..Największą bolączką ACE jest paradoksalnie jej dobra sytułacja finansowa,odbiorcy kupują u konkurencji by trzymać ją na powierzchni - wiedząc - że my sobie poradzimy..
  • Re: mała poprawka Autor: ~nawigator [77.254.158.*]
    jeszcze dzisiaj +
  • Re: mała poprawka Autor: ~nawigator [77.254.221.*]
    no i pomyliłem się ale jazda przed nami czas konsolidacji dobiega końca .
  • Re: mała poprawka Autor: ~Pawel1981 [84.203.65.*]
    cos mi sie wydaje ze w dol
  • Re: mała poprawka Autor: ~~leo [83.20.89.*]
    Bądźmy dobrej myśli !!!!
[x]
ACE 0,18% 15,98 2015-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.