• Hunting Autor: ~Harry [213.134.175.*]
    Cześć, chyba przegapiłem ostatni komunikat odnośnie huntinga, kiedy możemy spodziewać się jakiejś prezentacji?
  • Re: Hunting Autor: ~BIG_SHORT [46.198.141.*]
    Według Wielkiej Obietnicy Pana Rafała będzie to jakoś do końca 2021 roku.
    Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Re: Hunting Autor: ~Harry [5.173.218.*]
    Bardziej miałem na myśli ostatnie, bieżące zapowiedzi :)
  • Re: Hunting Autor: ~Wilson [89.25.157.*]
    Ostatnie bieżące zapowiedzi są niezmiennie takie same jak co roku: ' fkrucce '
    W przyszłym roku również będą brzmieć tak samo.
    Na koniec będzie z tego po prostu kilkumilionowy odpis aktualizacyjny jak na innych projektach, bo tak się właśnie ten biznesik kręci.

• Re: Hunting Autor: ~PR [89.171.4.*]
    Ostatnio w raporcie była mowa o 1h 2024… zobaczymy jak będzie bo w wywiadzie z marca Prezes mówił o kwietniu. Słabo to wygląda komunikacyjnie, zwłaszcza po falstarcie z tematem kilka lat temu z czego m.in.szydzą niemilosiernie powyżej forumowe trole.
  • Re: Hunting Autor: ~Wilson [89.25.157.*]
    Te forumowe trolle to jedyna grupa na forum która pisze jak jest na prawdę. Ale spoko, rozumiem że wolisz czytać wypociny forumowych naganiaczy którzy piszą: 'od jutra wzrosty, pociąg ruszył, rakieta wystartowała' i odliczają godziny do prezentacji gry, którą naczelny nawijacz makaronu ogłasza od lat i ogłosić nie może. Lepiej się żyje w kolorowej fantazji niż w szarej rzeczywistości. Poza tym to nie jest problem samego huntinga lecz ogólnie całej grupy ulg, która wizerunkowo upadła już niżej niż grupa simfabric. Fishing miał wyjść w pełnej wersji po pół roku i po dwóch latach wyjść dalej nie może, Primitive miał mieć demo do końca zeszłego roku i dalej jest tylko pierwszy devlog, Priest miał wyjść (rzekomo ukończony) i jakoś wydawca wydać go nie może. Cały czas czeka na nie wiadomo co, a efektem są od lat spadające przychody i zyski i znikająca dywidenda. Za to mieliśmy wielomilionowe odpisy, bo wydawca stwierdził że źle mu się współpracuje z niektórymi devami i chce odejść od wydawania sporej liczby śmieciowej drobnicy i w efekcie zapowiada wydawanie jeszcze większej liczby śmieciowej drobnicy i podpisuje jeszcze większą liczbę umów z nowymi devami. Ja tu widzę prostą drogę do jeszcze większych opóźnień kluczowych tytułów i jeszcze większą liczbę odpisów aktualizacyjnych w kolejnych latach.
    Poza tym pamiętaj o tym że jak w końcu kiedyś tego huntinga ogłoszą, to dopiero wtedy zacznie się budowanie wishlisty, co będzie trwało kolejne kilka lat, zanim tytuł wyjdzie we wczesnym dostępnie.
  • Re: Hunting Autor: ~Taktak [46.112.112.*]
    Priest już umarł zanim zdążył opuścić wczesny dostęp. Nikt w niego już nie gra. Nie ma sensu wydawać go w pełnej wersji.
  • Re: Hunting Autor: ~pincet [37.30.126.*]
    dno i kiszonka
[x]
ULTGAMES -1,62% 12,15 2025-12-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.