Dnia 2024-05-05 o godz. 17:21 ~rixox napisał(a): > To mogą być dwa bardzo mocne impulsy.
impulsy będą, ale na razie jest czas zbierania. Jest czas siewów i czas zbiorów. Potem inni będą pompować, ważna będzie tylko kwestia odpowiedniego wyjścia z papieru.
Ciekawe 20 czy 40 gr pójdzie w górę jak się ma do czynienie ze śmieciami i nieudacznikami to tak kończą śmieciowe spółki króla jest ten gniot dziwi mnie to ze nie ma nadzoru nad takimi śmieciami zreszta KNF to taka sama mafia
Dnia 2024-05-06 o godz. 20:45 ~Pk napisał(a): > Ciekawe 20 czy 40 gr pójdzie w górę jak się ma do czynienie ze śmieciami i nieudacznikami to tak kończą śmieciowe spółki króla jest ten gniot dziwi mnie to ze nie ma nadzoru nad takimi śmieciami zreszta KNF to taka sama mafia
cóż - nikt CIę nie zmusza do kupowania akcji. Dla mnie akcje są już tanie - dla Ciebie moze jeszcze za drogie. ALe skoro Ty nie chcesz kupować to są inni któzy już kupili albo dokupią jak będzie taniej.
Ale mam dla Ciebie radę: Możesz przecież zgłosić spółkę do KNF - mam nadzieję że jako doświadczony inwestor wiesz, że masz taką możliwość, prawda?