a pozniej sie okaze ze akcji w obrocie brak i znowu winda bedzie.....pomalutku do celu pisze wam.....teraz zaczna sie dopiero spekulacje...poziom 5-6gr mozna zapomniec....ale i poziom 9-10gr to tez niedlugo bedzie wspomnienie......w ciagu ok 1-2 miesiecy zakladam poziom ok 0.3pln
Dzisiaj Winda miedzy 0,09-0,10! Poza tym 0,10 zostanie zasypane bo grubasy juz sie na weekend udaly na malediwy i nie ma komu skupowac, zastawili sie na o 0,09.
Witam!!
Ladne nem zapory poustawiali.........i do tego mega cisza na papierze.....w tym miesiacu na pewno bedzie sie dzialo.......pytanie w ktora strone pojdziemy....a dzis chyba bedzie bryndza....pewnie ktos tylko te 0.1 zje:)
nie naciagam...tak mi sie przynajmniej zdaje......tutaj przynajmniej jeszcze jedna jazda jest spodziewana......trzeba tylko byc cierpliwym.....ja nie zawsze jestem i tez trace.....ale akurat swarzedza zakopalem...i czekam......a jak bedzie mega zwala???? to wtedy dupa...ale akcje maja to do siebie, ze jak kosztuja nieduzo - w sensie kilka gr to kazdy chce miec troche......takze moze nie bedzie tak zle.