Jakbyś poczekał kochany z godziną wpisu na 21:37, to by znacznie bardziej profetycznie on wówczas wyglądał. A tak to żadnej świętości pod namiotami nie ma!
Dnia 2024-05-02 o godz. 22:20 ~Romek napisał(a): > Jakbyś poczekał kochany z godziną wpisu na 21:37, to by znacznie bardziej profetycznie on wówczas wyglądał. A tak to żadnej świętości pod namiotami nie ma!
Dnia 2024-05-02 o godz. 23:04 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2024-05-02 o godz. 22:20 ~Romek napisał(a): > > Jakbyś poczekał kochany z godziną wpisu na 21:37, to by znacznie bardziej profetycznie on wówczas wyglądał. A tak to żadnej świętości pod namiotami nie ma! > > To ty jednak mówisz bez Jurka?
To prefetyczność rośnie wraz z opóźnianiem przepowiedni? Taliban mnie zadziwia gdzie nie wbić szpadla
Dnia 2024-05-02 o godz. 23:07 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > Dnia 2024-05-02 o godz. 23:04 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > > Dnia 2024-05-02 o godz. 22:20 ~Romek napisał(a): > > > Jakbyś poczekał kochany z godziną wpisu na 21:37, to by znacznie bardziej profetycznie on wówczas wyglądał. A tak to żadnej świętości pod namiotami nie ma! > > > > To ty jednak mówisz bez Jurka? > > To prefetyczność rośnie wraz z opóźnianiem przepowiedni? > Taliban mnie zadziwia gdzie nie wbić szpadla >
Nie dyskutuj z ciemnymśredniowieczem . Kupił po 6 zł, sprzedał po 3 zł . Czekał aż spadnie na 2 zł żeby odkupić i został na peronie bez akcji i bez pieniędzy, teraz mamy 25 zł. Buhahaha.
Dnia 2024-05-03 o godz. 08:06 ~Romek napisał(a): > Gdzie kochany te Twoje slynne szpile? Wyszedles cos juz z wprawy? Starzejesz sie?
Oczywiście, że się starzaję. I nie zamierzałem wsadzać szpili, tylko podjąć temat niesubordynacji wobec Jurka, którego rolę poznałem przy okazji Cafe Mroczne. Jedyna wątpliwość bierze się stąd, że zwrócił się do Ciebie na tym forum, a nie przy okazji miesięcznego rozliczania przekrętów.