DM BOŚ podnosi rekomendację Reklama Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska (DM BOŚ) wydał nową rekomendację względem gdańskiej spółki LPP, który został stworzony przez Sylwie Jaśkiewicz 21 kwietnia. Analitycy podnieśli 12-miesięczna cenę docelową akcji do 21 047 zł, wciąż podtrzymując „kupuj”. Raport był opracowywany, gdy kurs LPP wynosił 15 320 zł. Podwyższenie prognozowanej ceny zostało uzasadnione w raporcie: „Prognozujemy odpowiednio 20 proc. i 66 proc. wzrost sprzedaży i wyniku operacyjnego w I kw. 2024/25 wspieranych przez mocny wzrost sprzedaży online i offline marki Sinsay”.
https://www.stockwatch.pl/gpw/cdprojekt,rekomendacje,wycena.aspx to sa rekomendacje waszych analu dla cdp jak rekomendowali niecale 2 lata temu CDP powyżej 250 te same biura czy to nie przypadek.
A CDP nie handlowało z kacapami. Hindeburgi obnażyły pelne oblicze perly nie wspomne o wczesniejszych aferach 2013 szwalnia https://www.rp.pl/swiat/art2749051-co-sie-zmienilo-po-tragedii-w-szwalni rok później 2014 znaki towarowe Cypr i Emiraty,
Misiek od kiedy traktuje kupuj jako sprzedaj bo beda kupowac, sprzedaj jako kupuj bo będą sprzedawać to wychodzę na plusie. Ale ja mam nierówno pod sufitem więc nie traktuj tego jako poradę.
A ze wiecznie jeczysz, ze drogo to znaczy, ze jeszcze nie kupiles… idac twoim tokiem rozumowania. A tak btw. To rekomendacje sie pisze na podstawie analizy, a nie w zaleznosci czy chcesz kupic czy sprzedac, wiec nie wprowadzaj innych w blad.
Niby tak, ale jak ktoś kogoś wynajmuje do analizowania czegoś i porzuca argumenty to taki artykuł i rekomendacje mogą wprowadzać w błąd? A jeśli ktoś zleca napisanie rekomendacji to pewnie chce zrobić zrzut. Wogole można zlecić takie coś?
Podrzuca, a nie porzuca. Chodziło o taką samą zasadę jak w przypadku rzeczoznawcy i zlecania wyceny, często się takie wyceny różnią że względu na argumenty zlecajacego
Poczytaj rekomendacje CCC jak było po 30 sprzedaj. To daje do myslenia i rwkomendacje CDP powyżej 500 JSW powyzej 100 a każdy widzi gdzue jest. Jak ktoś chce sprzedac to mówi ze jest super a jak kupic to pisze zle rekomendacje. Logiczne dla zdroworozumującegi. Jak zaczną pisać źle to mozna myśleć i kupnie. Teraz wg. mnie jest gòrka i s,orty na pokładzie.
Chcę kupić oczywiście w przedziale 8k-10k wtedy dywidenda bedzie adekwatna do dywidend innych spółek takich jak pekao. Powiedz mi jeszcze że jakbyś chciał coś sprzedać np. auto to byś mówił kupującemu o jego mankamentach i chciałbyś pozbyć się po kosztach. Logiczne ty wychwalasz bo posiadasz akcje ci co rekomendują też mają i chcą pogonić w jak najlepszych cenach. Jakbyś chciał kupic to byś siedział cicho tylko skubał powoli cały czas. Jak byś był pewny rekomendacji i że urośnie tyle to byś zastawił dom auto i wszystko co masz. Taka prawda a kurs jest taki jak w styczniu prawie gdzie nie było afer z kacapami. Teraz nie zdziwiła by mnie rekomendacja nawet na 30k żeby popchnąć papier.