Woq coraz bardziej zdenerwowane naganiacze. A co to ma wspólnego z govena? Dokładnie jak z kopalniom bursztynkow ehwhw odezwał się najbardziej poszkodowany, ciekawe że stosujących z boku boli bardziej niż posiadaczy akcji. 300leszxzy od Wrocławia po Olsztynn nie boli słowem nie pisna bo ich nie ma
Nie do mnie pytanie. Mudidz się foradzic niepdxdbranej ilości leszczy ubranych po 5 i 2 gr. Milego siwta wojska polskiego ( wiem że 15 sierpnia,) pewnie wciaz bedzids sie doradzal
Czy na prawdę uważasz, że się ciebie radzę? Piszesz głupoty, więc chciałem żebyś chociaż odrobinę wysilił się żeby je uzasadnić - ale do uzasadnienia takiej aż takiej ściemy, to trzeba konkretnego skilla. Za duże wymagania jak na bystrzaka
Przyszedłeś na geoszowke w długi weekend o 21:20 żeby obelgami wyjaśnić mi że niczego nie będzie??? Co za poświęcenie.... Musisz się skonsultować zrobić konsylium z setkami ubranych po 5 gr leszczami a jeśli nie uda ci się ich znasc zacząć leczyć narvyzm u lekarza od głowy.... Nie jesteś pępkiem świata nie muszwvviw do niczego przekonywać ani prosić czy błagać litości
Serio mam ci kppiowac twoje wpisy ibankiroewego patałacha i paluchem pokazywać do czego się odnodze? Chyba przeszkadzam skoro szukasz skilii u" bystrzaków o 21:21 w długi weekend. Z jakiegoś powodu wciąż tu zaglądasz i. Obrażasz pokazuje co widzę. KAZDY impoeter ma polskie namiary tylko govenowo saicowy mg roewe nie przy 1000 sprzedZy i 20 placówkach. Czego się wstydzi globalny koncern???? Skonsultowałes sie z leszczami ubranymi po 5 gr ilu ich naliczyłes??? Gdybyście nie mieli nic z tym wspólnego to byśmy na luzie latali 6 lat po 15-80 mln kapitalizacji góra dół. Koniec kwietnia ciekawe ile mg wydano 1200 pęknie? Pozdrawiam wypij piwko i się nie przejmuj piotrunia. Nic nie wskurasz jesteś jak parkingowi sprzedawcy chińskich wycieraczek i gaśnic. Natrętny wulgarny i inyelektualnieslaby
Jednak wyjaśniłeś, dzięki. I serio nie przeszkadzasz mi. Jednak zdania nie zmieniam co do tak luźnych przesłanek w oparciu o które łączysz govenę i mg. Żyjemy w świecie gdzie aby ukryć info o tym jaki podmiot stoi za importem, nie wystarczy nie podać telefonu na stronie www. Takie info, nawet bez ogólnodostępnych danych, mają różne agendy publiczne, chociażby celno-skarbowe, i pewnie szereg prywatnych podmiotów. Więc to, że ty nie wiesz kto stoi za importem, nie oznacza ze inni tego nie wiedzą. Moim zdaniem nie jest to poufne info, a to że kurs gov stoi tu gdzie stoi, świadczy o tym że gov nie ma z tym nic wspólnego. To moje proste rozumowanie. A drugi punkt mojego rozumowania, to to że jesteś naganiaczem - łączysz kropki między gov a mg, i aktywnie promujesz to na forum, a jednocześnie sam nie kupujesz. I nie jest tak, że przeszkadzasz mi. Gdyby nie było twojej nagonki, nawet bym się nie odzywał. A to że łączysz mnie z domniemaną spółdzielnią, twierdzisz że jestem tu od 2018, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś niezbyt ogarniętym naganiaczem. Tyle z mojej strony