• Patrzcie patałachy... Autor: ~Patałachybankierowe [31.61.188.*]
    Wasze kilku letnie opowieści o China furach się nie ziściły, a tu proszę ....https://wasilewskiisyn.baic-auto.pl/baic-5
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~Zenki [5.173.151.*]
    Woq coraz bardziej zdenerwowane naganiacze. A co to ma wspólnego z govena? Dokładnie jak z kopalniom bursztynkow ehwhw odezwał się najbardziej poszkodowany, ciekawe że stosujących z boku boli bardziej niż posiadaczy akcji. 300leszxzy od Wrocławia po Olsztynn nie boli słowem nie pisna bo ich nie ma
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~188_146 [5.173.151.*]
    Baic sprzedając 150 sztuk ma polski adres a znajdź mi na mgmotor.pl który przekroczył 1000 mocno boli? Sądząc po nicku frustracja sięga zenitu
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~Piotrunia [37.30.125.*]
    Napisz wprost co sugerujesz - brak adresu, ma oznaczac że to gov? Jeżeli tak, to dlaczego tak sądzisz?
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~188_146 [5.173.166.*]
    Nie do mnie pytanie. Mudidz się foradzic niepdxdbranej ilości leszczy ubranych po 5 i 2 gr. Milego siwta wojska polskiego ( wiem że 15 sierpnia,) pewnie wciaz bedzids sie doradzal
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    Czy na prawdę uważasz, że się ciebie radzę? Piszesz głupoty, więc chciałem żebyś chociaż odrobinę wysilił się żeby je uzasadnić - ale do uzasadnienia takiej aż takiej ściemy, to trzeba konkretnego skilla. Za duże wymagania jak na bystrzaka
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~188_146 [5.173.208.*]
    Przyszedłeś na geoszowke w długi weekend o 21:20 żeby obelgami wyjaśnić mi że niczego nie będzie??? Co za poświęcenie.... Musisz się skonsultować zrobić konsylium z setkami ubranych po 5 gr leszczami a jeśli nie uda ci się ich znasc zacząć leczyć narvyzm u lekarza od głowy.... Nie jesteś pępkiem świata nie muszwvviw do niczego przekonywać ani prosić czy błagać litości
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~188_146 [5.173.208.*]
    Czemu pexsz 5 godzin nikt ci mię odpisał? Bo nikogo nie ma i jedynie ja przszzkadzsm? I będę przeszkadzał do skutku był czas przywynac.
    W czym przeszkadzasz? I komu?
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~188_147 [5.173.180.*]
    Serio mam ci kppiowac twoje wpisy ibankiroewego patałacha i paluchem pokazywać do czego się odnodze? Chyba przeszkadzam skoro szukasz skilii u" bystrzaków o 21:21 w długi weekend. Z jakiegoś powodu wciąż tu zaglądasz i. Obrażasz pokazuje co widzę. KAZDY impoeter ma polskie namiary tylko govenowo saicowy mg roewe nie przy 1000 sprzedZy i 20 placówkach. Czego się wstydzi globalny koncern???? Skonsultowałes sie z leszczami ubranymi po 5 gr ilu ich naliczyłes??? Gdybyście nie mieli nic z tym wspólnego to byśmy na luzie latali 6 lat po 15-80 mln kapitalizacji góra dół. Koniec kwietnia ciekawe ile mg wydano 1200 pęknie? Pozdrawiam wypij piwko i się nie przejmuj piotrunia. Nic nie wskurasz jesteś jak parkingowi sprzedawcy chińskich wycieraczek i gaśnic. Natrętny wulgarny i inyelektualnieslaby
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Po 5 groszy? Może ubranymi po 2, 3 grosze? Heh..
    Jednak wyjaśniłeś, dzięki. I serio nie przeszkadzasz mi. Jednak zdania nie zmieniam co do tak luźnych przesłanek w oparciu o które łączysz govenę i mg. Żyjemy w świecie gdzie aby ukryć info o tym jaki podmiot stoi za importem, nie wystarczy nie podać telefonu na stronie www. Takie info, nawet bez ogólnodostępnych danych, mają różne agendy publiczne, chociażby celno-skarbowe, i pewnie szereg prywatnych podmiotów. Więc to, że ty nie wiesz kto stoi za importem, nie oznacza ze inni tego nie wiedzą. Moim zdaniem nie jest to poufne info, a to że kurs gov stoi tu gdzie stoi, świadczy o tym że gov nie ma z tym nic wspólnego. To moje proste rozumowanie. A drugi punkt mojego rozumowania, to to że jesteś naganiaczem - łączysz kropki między gov a mg, i aktywnie promujesz to na forum, a jednocześnie sam nie kupujesz. I nie jest tak, że przeszkadzasz mi. Gdyby nie było twojej nagonki, nawet bym się nie odzywał. A to że łączysz mnie z domniemaną spółdzielnią, twierdzisz że jestem tu od 2018, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś niezbyt ogarniętym naganiaczem. Tyle z mojej strony
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~188_146 [5.173.23.*]
    A co ja napisalem że mnie skasowano? Ze reklamy mg od dziś latają w blokach reklamowych???
  • Re: Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Czas chyba najwyższy rozpocząć.. świętowanie.
  • Re: Re: Autor: ~mieetek [86.175.246.*]
    Noo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [198.96.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Patrzcie patałachy... Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Ok, ale konkretnie co?
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać