Jednak wyjaśniłeś, dzięki. I serio nie przeszkadzasz mi. Jednak zdania nie zmieniam co do tak luźnych przesłanek w oparciu o które łączysz govenę i mg. Żyjemy w świecie gdzie aby ukryć info o tym jaki podmiot stoi za importem, nie wystarczy nie podać telefonu na stronie www. Takie info, nawet bez ogólnodostępnych danych, mają różne agendy publiczne, chociażby celno-skarbowe, i pewnie szereg prywatnych podmiotów. Więc to, że ty nie wiesz kto stoi za importem, nie oznacza ze inni tego nie wiedzą. Moim zdaniem nie jest to poufne info, a to że kurs gov stoi tu gdzie stoi, świadczy o tym że gov nie ma z tym nic wspólnego. To moje proste rozumowanie. A drugi punkt mojego rozumowania, to to że jesteś naganiaczem - łączysz kropki między gov a mg, i aktywnie promujesz to na forum, a jednocześnie sam nie kupujesz. I nie jest tak, że przeszkadzasz mi. Gdyby nie było twojej nagonki, nawet bym się nie odzywał. A to że łączysz mnie z domniemaną spółdzielnią, twierdzisz że jestem tu od 2018, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś niezbyt ogarniętym naganiaczem. Tyle z mojej strony