Tu mam trochę zagwozdkę czy nie zalezy , bo jednak mają spore udziały , myślę że Rynek weryfikuje te opowieści o przełomowej technologi , druga sprawa zaraz minie 1,5 roku od podpisania umowy z doradcą transakcyjnym i jestem pewny że gdyby było poważne zainteresowanie to wycena byłaby już kilkukrotnie razy wieksza
Rasowy leszcz nie wytrzyma korekty 50% od szczytu, a profesjonalny inwestor długoterminowy, który wie co kupił zarobi grubo, bo jego takie korekty nie ruszają :)
Rynek traci cierpliwość do zarządu , ja się czują ci co uścisk prezesa dostali na pamiętnym październikowym 2023 spotkaniu ? Zapewnienia że dosłownie kilka miesięcy opóźnienia jest a okazuje się że conajmniej rok , co konferencja to zapewnienia jakie to wielkie zainteresowanie jest , jasne , gdyby tak było to kurs dziś po 40-50 conajmiej by był
To jest taka przełomowa technologia że wig urósł o rok 30 % a Sds ma spadek roczny już 40 % i roczne minima robi co sesję ale spoko zaraz ktoś z zarządu wyjdzie i powie że 40 potencjalnych kupców jest
Sagan robi swoje. Dlatego nie komentuje kursu..Tutaj kurs jest animowany pod spadek aż od momentu wyjścia fundu, czyli 36do40zl. Teraz zapewne celem jest doprowadzenie do sądzę 18zl, 16zl.. Jest na to czas. Wówczas będzie znów emisja pod GPW i powolne wspinanie. Ja tak bym zrobiła
Inna sprawa, że tutaj w ogóle nie ma popytu. Ten popyt się nie budzi. Ostatni raz był po kamieniu milowym ale szybko zasypany. Kurs osuwa się grany przez animację, nawet kółek tu nie robią.. Spółka zapomniana. Jedni trzymają w longterm jeszcze z zarobkiem a inni przełykają gorycz minus 50proc licząc na zarobek w 2025r. Wniosek, kursem bardzo łatwo manipulować w dół, i tak nikt nie kupi. Taki Bioceltix, info o emisji a jednak się odbudowuje. Popyt jest. Tutaj gdyby było info o emisji to manipulacje sa w stanie zrobić i minus 20proc. Szkoda że Sagan nie jest zainteresowany prowadzeeniem kursu tylko coś tam gadał że kapitalizacja jest nie ważna bo ma Claire a to są super goście. I co z tego? Garstecki też miał a na małą kapitalizację przy negocjacji narzekał. Widać że Sagan w coś tam gra
Dokładnie , jak można rozmawiać i transakcji za 300 mln zielonych żeby nie było to sam zarząd mówił że to są kwoty kilkarazy większe niż choroby zakaźne , więc jak można rozmawiać o mld złotych dealu skoro wycena to 130 mln zł ???