Dnia 2024-04-26 o godz. 16:29 ~Orzel74 napisał(a): > Zostaw zdechnie
twoj portfel zdech dawno temu...patrz na moje rainbow tours orzelku muahahahaha JAK ZWYKLE NAJLEPIEJ ROZGRYWAM patrzcie na peak Manor Lordsa 129k a dopiero sie otworzyli... a dziwicie sie ze ja liczylem na 35-50k tutaj dobrze ze na lotnisku w Helsinkach Ogryzek obalony po ok. 30 zeta tyle w temacie
Dnia 2024-04-26 o godz. 18:00 ~Orzel74 napisał(a): > PGMSA nawet nie porównuj że swoimi paroma % na rainbow.
Pare % hahaha jak ja mam srednia po 56.XX a dzisiaj przebilismy 86 na Rainbow 2 miesiace od mojego zapakowania nawet Ci watek podbilem powitalny na forum Rainbow Tours zebys nie wypisywal glupot ze nie prawda orzelku....Games Operators miało swoje 5 minut mozna bylo zarobic i zarobilem lacznie ok. 60% tutaj takze spoko coz nie zawsze kreci sie trzy cyfry na szybko ;)
Miało 5 min. i będzie mieć, wspomnisz moje słowa. To jest ten moment który był na PLW po Agony kiedy spadło w okolice 100 zł.
Nie deprecjonuje twojego modelu inwestycji to wara od mojego. Gdybym z portfela nie miał zysków wtedy zmienię strategię. Zakończmy tą jałową dyskusję. Zysków życzę.