A dziękuję za pozdrowienia … ty pewnie jesteś od tych akcji motywacyjnych … już tu mieliśmy paru naganiaczy i jakoś przestali pisać . Ulica nie chce Waszych akcji kupić ? Przykro mi , ale musisz podziękować swoim szefom za „ alpejskie kombinacje „ …
Widzę to przerzucanie z koszyka do koszyka swoich akcji … mnie nie nabierzecie . Czyli ktoś widzi na tej spółce koniec spadków ? Ja osobiście uważam , że kupując te akcje to jak iść przez torfowisko
Co chcesz kupować bądź łapać ? Zdechłego kota ? To są spadające noże , gdzie nie masz nawet dna …prezesów wysłać na naukę z wystąpień publicznych , bo jestem zażenowany poziomem wypowiedzi … Markuszewski były prezes do dziś nie rozwiązał sprawy z umorzeniem 50 % swoich akcji . Cały czas kombinowanie z lock-mi , przepisywanie akcji na rodzinę … strach cokolwiek tu coś kupić , bo nie wiadomo czy spółka będzie miała pieniądze na rachunki …
Jesteś taki zabawny. Gra nie zwróci nigdy swoich kosztów, a jakiekolwiek nauki z Invincible już w większości poszły w las razem z doświadczonym zespołem. Garstka, która została, nie ma pomysłu na kolejny projekt. Zero zbudowanej wartości, która może się monetyzować, bo nawet IP było na licencji. Podejrzewam, że nieudolnie naganiasz, ale jeśli naprawdę kupujesz tego trupa, to dawno rodzina powinna ci odebrać dostęp do konta.
To akurat argument z.. ale wybrali zły gatunek, potem udawali, że jednak jako trzeci na świecie na nim zarobią, a potem że wcale nie wydarzyła się katastrofa.