A ja siedzę i patrze jak sobie sprzedają i szlag mnie trafia bo nie mogę dokupić bo zapomniałem pendriva z kluczem do konta. Mam nadzieje że po 13 jeszcze coś mi zostawicie?? :-)
atc_trader widze ze brak wyczucia wychodzenia z inwestycji zal dupsko sciska, a zaklinanie rzeczywistosci niczego nie zmieni, takze studentow poztaw Pan w spokoju... a jesli z Ciebie taka gruba ryba to powinny Cie jebac takowe rozrzuty, nie mowiac o przebywaniu na forum. Tyle.
"Student" poruszył ciekawa kwestie, Ludzie którzy traktuja tą inwestycje powaznie zadko udzielaja się na forum i czytaja informacje na nim zawarte.Większość liczyła na kure znoszącą złote jajka,ale zniesienie takiego trwa ;)Wydaje mi się że spadkiem martwia się tylko osoby które weszły za całą gotówke,reszta zaciera łapki..
jestem od 1.5-1.6 takze spokojna głowa. tylko szkoda mi na to patrzec jak cały ostatni wzrost jest marnowany przez podleszczaków. wiadomo ze wszedzie jest ogolna kicha a korekta wrecz wskazana dla ACE ale do takiego stopnia zeby robic minus na 11%? toż to wywalanie bez opamietania. zeby faktycznie to byla jakas gowniana spolka to bym sie nie odzywał...jednym słowem żenada
no i macie teraz swoje wywalanie.... potwierdiła się moja teoria..i do tego wysypali sie co niektorzy przed samym infem:) dobrze dobrze teraz bedziecie odkupowac drozej:) opłaciło sie?:)
pozdrawiam i wiecej rozwagi życzę:)na 5 zł droga otwarta
informacja jest o tym że bedzie 15% redukcja załogi We wrocławiu i Ferano a w Fuciozie większosć jest na urlopach ;)) Pewnie dlatego że produkcja wzrośnie niebawem ;)
Nie smieje się ;)Poprostu czytam ze zrozumieniem i mam tego troszke po sredniej cenie 1.46.W tym pierwszy zakup był po 5.2 a ostatni przy największym dole..Firme znam dobrze widze jak wyglada napływ zamówień i nie twierdze że się na nie straci wręcz przeciwnie potencjał jest ogromny.Ale jak widze co wypisuja ludze którzy wierzą w każde info to ...Ace wzrośnie kilkuktotnie ale nie teraz,nie w tym roku
5zł do konca maja jak w morde strzelił. kilkudniowa konsolidacja kwitu zmierza ku końcowi. dzis troche przespalismy mozliwosc silnego zrostu ale cos czuje ze jutro to nadrobimy:)
pozdrawiam
A ja to widze troszke inaczej.Przez ostatni miesiąc akcje zakupiło wielu ludzi niemajacych zielonego pojecia co kupuja tylko patrzyli na zyski ,teraz po raporcie zastanawiaja się - o co chodzi? Dane są złe a może dobre, jak to odczytać..Czekaja co zrobią inni i niestety pujdą stadnie w niewiadomym kierunku..